Sport Centar

Kvalifikacije za Euro 2020 u rukometu: Besplatan ulaz na utakmicu Srbija – Hrvatska

Rukometni savez Srbije objavio je da će se na utakmicu kvalifikacija za EURO 2020 u četvrtak uvečer protiv Hrvatske u beogradskoj Štark areni moću ući besplatno.

Kvalifikacije za Euro 2020 u rukometu: Besplatan ulaz na utakmicu Srbija – Hrvatska

Rukometni savez Srbije objavio je da će se na utakmicu kvalifikacija za EURO 2020 u četvrtak navečer protiv Hrvatske u beogradskoj Štark areni moću ući besplatno.

Za Srbiju duel trećeg kola grupe “2“ ima ogroman značaj, jer je u prva dva kola osvojila svega bod. Protiv Belgije u Zrenjaninu reprezentativci Srbije su odigrali neriješeno 27:27, da bi u gostima kod Švajcarske bili poraženi sa 24:29.

“Ulaz na utakmicu u Štark areni biće besplatan. Svim ljubiteljima rukometa koji su već kupili ulaznice, novac će biti vraćen na blagajni arene počevši od srijede u 12 časova u narednih 30 dana. Navijačima koji su ulaznice kupili online, povrat novca biće izvršen na karticu ili račun“, kaže se u saopštenju RS Srbije.

Dodaje se da svi zainteresovani besplatne ulaznice moraju preuzeti na blagajni Štark arene i na ostalim lokacijama u Beogradu uz ličnu kartu, kako bi mogli prisustvovati utakmici. Na jednu ličnu kartu mogu se dobiti četiri besplatne ulaznice.

“Za gledaoce sa kupljenim VIP ulaznicama obezbeđena su mjesta u VIP loži bez povrata novca“, istakli su iz srbijanskog saveza.

Dogovorom dva nacionalna saveza susretima Srbije i Hrvatske u Beogradu, ali i Zadru 14. aprila neće prisustvovati gostujući navijači.

Utakmica trećeg kola kvalifikacione grupe “2“ između Srbije i Hrvatske igraće se u četvrtak sa početkom u 18 časova. U drugom duelu trećeg kola večeras se sastaju Belgija i Švajcarska.

Poredak u grupi “2“: Hrvatska 4 boda, Švajcarska 2, Belgija 1, Srbija 1.

rukometna reprezentacija hrvatskerukometna reprezentacija srbije
KOMENTARI

KOMENTARI