Sport Centar

Kuntz: Igrači BiH imaju veliko srce, to će htjeti pokazati i očekujemo agresivnog protivnika

Selektor njemačke U-21 reprezentacije, Stefan Kuntz rekao je kako će bh. igrači pokazati da imaju veliko srce u sutrašnjem susretu kvalifikacija za EURO 2021. koji se igra od 18 sati na stadionu "Bilino polje", javlja Anadolu Agency (AA).

Kuntz: Igrači BiH imaju veliko srce, to će htjeti pokazati i očekujemo agresivnog protivnika

Selektor njemačke U-21 reprezentacije, Stefan Kuntz rekao je kako će bh. igrači pokazati da imaju veliko srce u sutrašnjem susretu kvalifikacija za EURO 2021. koji se igra od 18 sati na stadionu “Bilino polje”, javlja Anadolu Agency (AA).

Kuntz je rekao, iako većina igrača dolazi iz domaće lige, imaju mnogo motiva da pokažu dobru igru u bh. dresu.

“Znamo da je Bosna i Hercegovina imala sedmicu da se pripremi. Većina igrača je iz bh. lige, i iako možda nemaju mnogo međunarodnog iskustva, znamo da imaju veliko srce i da će biti jaki. Žele da iskoriste priliku što igraju kući i na papiru su bolji tim, poput Njemačke, i očekujemo agresivnog protivnika koji želi da pokaže da imaju veliko srce za svoju državu”, rekao je Kuntz.

Njemački igrači obavili su trening na travnjaku stadiona “Bilino polje” u Zenici, a medijima je trening bio otvoren prvih 15 minuta.

Susret Bosna i Hercegovina – Njemačka igra se sutra od 18 sati na stadionu “Bilino polje” u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2021. godine. Ulaz za sutrašnji susret ove dvije U-21 reprezentacije je slobodan.

Tabela grupe 9

mlada fudbalska reprezentacija bihnjemackastefan kuntz
KOMENTARI

KOMENTARI

Jaran
Gost

Žele da iskoriste priliku što igraju kući i na papiru su bolji tim, poput Njemačke, i očekujemo agresivnog protivnika koji želi da pokaže da imaju veliko srce za svoju državu

Kakav ti je ovo prijevod, Bog te ne ubio. Čitaš li ti šta napišeš?

Bolji tim poput Njemačke…

wpDiscuz