Sport Centar

Kulić: Ostavit ćemo srce na terenu i borit se za što bolji plasman

Kulić: Ostavit ćemo srce na terenu i borit se za što bolji plasman

Dejana Kulić je rođena 1996. godine i rukometašica je Radničkog iz Kragujevca, s kojim je ove godine nastupala u Ligi prvaka, a svoju karijeru je počela u ŽRK Rogatica.

U razgovoru za naš portal, Kulić je rekla da je poziv u reprezentaciju veliki motiv za dalji rad u karijeri i da će djevojke dati sve od sebe da ostvare što bolji rezultat.

“Vjerujem da će nas selektor pripremiti dobro za ovaj turnir, koji je sam po sebi veoma jak.  Upale smo u tešku grupu, mi ćemo se potruditi da ostvarimo što bolji rezultat, mislim da će moje saigračice isto kao i ja  ostaviti srce na terenu i da  ćemo se boriti za što bolji plasman. Poziv u reprezentaciju je san svakog sportiste i ovo je motiv više da nastavim sa radom i trudom u daljoj  karijeri”, rekla je rukometašica Radničkog za SCsport.ba

Inače, Dejana Kulić rukomet trenira već deset godina, a činjenica da je sa svojih 19 godina igrala Ligu prvaka za rukometašice, dovoljno govori o kakvom je talentu riječ i pokazatelj da je BiH puna talentovanih rukometašica, koje će u budućnosti nadamo se sa velikim uspjehom nositi dres naše države.

aba ligamilwaukee
KOMENTARI

KOMENTARI