Sport Centar

Krznar: Moramo spriječiti Sheriffovu ubitačnu kontru, ali nemojte to shvatiti kao bunker

Fudbalere zagrebačkog Dinama u srijedu uvečer očekuje revanš utakmica play-offa UEFA Lige šampiona protiv Sheriff Tiraspola. Nakon poraza 0:3 u Moldaviji jasno je da je pred "modrima" jako težak zadatak, ali trener Damir Krznar ističe da će od prve minute krenuti silovito u namjeri da stignu veliki zaostatak, prenosi Anadolu Agency (AA).

Krznar: Moramo spriječiti Sheriffovu ubitačnu kontru, ali nemojte to shvatiti kao bunker

Fudbalere zagrebačkog Dinama u srijedu uvečer očekuje revanš utakmica play-offa UEFA Lige šampiona protiv Sheriff Tiraspola. Nakon poraza 0:3 u Moldaviji jasno je da je pred “modrima” jako težak zadatak, ali trener Damir Krznar ističe da će od prve minute krenuti silovito u namjeri da stignu veliki zaostatak, prenosi Anadolu Agency (AA).

“Najvažnije je da svi mi, bez obzira na poteškoće sa sastavom, vjerujemo da ova momčad ima snage, energije i znanja nadoknaditi zaostatak iz Tiraspola. Vjerujem da možemo u ovoj utakmici doći do pozitivnog rezultata koji nas vodi u Ligu prvaka. U sportu je sve moguće, pogotovo u nogometu, dokazalo se to puno puta. Uostalom, i mi smo to dokazali u nedavnoj prošlosti i to je jedan od momenata na kojem gradimo optimizam. Zaista vjerujem da možemo napustiti stadion uzdignutih ruku”, istakao je Krznar, prenosi Dinamova internet stranica.

Strateg hrvatskog šampiona smatra da će osnovno biti zatvoriti sve prilaze golu, kako bi osujetili namjeru gostiju da postignu gol i tako gotovo potpuno ugase nade Dinama.

“To nam je bio problem u Tiraspolu. Bez obzira na sve, prva je zadaća ne primiti gol, ali pritom i otići u napad s igračem, dva viška. Moramo ‘uzeti’ dubinu i spriječiti ubitačnu Sheriffovu kontru. Kada kažem da moramo voditi brigu o obrani, nemojte to pogrešno shvatiti kao ‘bunker’. Moramo krenuti iznimno ofenzivno. Pokazat ćemo to i našim sastavom, ali pritom ne smijemo zanemariti fazu obrane. To je greška koja nam se dogodila u Tiraspolu. Mora biti ravnoteža između obrane i napada, ali jamčim da ćemo igrati napadački cijelu utakmicu”, rekao je Krznar.

Revanš utakmica play-offa Lige šampiona Dinamo – Sheriff Tiraspol igraće se u srijedu uvečer s početkom u 21 sat na zagrebačkom stadionu Maksimir.

damri krznargnkdinamozagreb
KOMENTARI

KOMENTARI