Sport Centar

Kreće program ‘Izazov’: Prijavljeno 20 kandidata za savjete i pomoć kondicionog trenera

Prijave za program "Izazov" kroz koji će natjecatelji, ali i svi zainteresirani građani kroz osam tjedana radionica imati priliku zatražiti pomoć i savjete vezane uz zdrav život i vježbanje od kondicijskog trenera i profesora kineziologije Marija Mlinarića, otvorene su do srijede, 24. travnja.

Kreće program ‘Izazov’: Prijavljeno 20 kandidata za savjete i pomoć kondicionog trenera

Prijave za program “Izazov” kroz koji će natjecatelji, ali i svi zainteresirani građani kroz osam tjedana radionica imati priliku zatražiti pomoć i savjete vezane uz zdrav život i vježbanje od kondicijskog trenera i profesora kineziologije Marija Mlinarića, otvorene su do srijede, 24. travnja.

Mlinarić je naglasio kako su njegovi programi utemeljeni na treninzima s vlastitim tijelom te namijenjeni svim uzrastima, a isto tako ukazao je i na problem pretilosti u Hrvatskoj i regiji te iznio zabrinjavajući podatak kako je 25 posto djece u Hrvatskoj pretilo.

“Borim se protiv onih izgovora koji kažu nemam vremena, nemam novaca i imam previše kila. Sve svoje treninge baziram na tome da zdrav život definitivno postane navika te je vrijeme da loše navike preteknemo u segment zdravijeg i kvalitetnijeg života”, kazao je Mlinarić.

Direktor marketinga Arena Sport Centra u Mostaru Marin Čuljak kazao je kako se Centar pozicionirao kao lider zdravog života u regiji te promicanja ljudske aktivnosti kao segmenta koji je potreban svim ljudima kako bi bili zdraviji.

“Ovaj program kao i svi drugi sadržaji u našem centru nositelji su te ideje. Zadovoljan sam također i odazivom natjecatelja na ovaj program kroz koji je u protekle dvije godine prošlo 100 ljudi različite starosne dobi, ali i zdravstvenog stanja”, kazao je Čuljak.

“Izazov” trenutno broji oko 20 prijavljenih natjecatelja, a svaki od njih morat će proći detaljan liječnički pregled, priopćeno je iz Arena Sport Centra.

Generalni pokrovitelj ovogodišnjega programa “Izazova” je tvrtka Meggle BiH, stoji u priopćenju.

izazov
KOMENTARI

KOMENTARI