Sport Centar

Kožulj: Koljeno je apsolutno u redu, nadam se da ću se nametnuti selektoru dobrim igrama

Hajdukov veznjak Zvonimir Kožulj dobar dio proljeća je proveo u oporavku od nezgodne povrede koljena koju je zadobio još prošle zime na pripremama u Turskoj. Međutim, sada je u potpunosti spreman i na raspolaganju treneru Joanu Carrillu, a u izjavi za dalmatinskiportal.hr poručio je da je sada sve u redu i da se nada povratku u pravu formu.

Kožulj: Koljeno je apsolutno u redu, nadam se da ću se nametnuti selektoru dobrim igrama

– Povreda na pripremama u Turskoj me poremetila, čak sam morao otići i ranije iz Antalye. Sada je s koljenom apsolutno sve u redu. Veseli me i onih par nastupa što sam imao krajem sezone i nadam se da ću na najbolji mogući način odraditi ostatak priprema.

Konkurencija u veznom redu je ogromna, a Kožulj je jedan od onih koji puca na prvi sastav…

– Konkurencija je uvijek zdrava i za ekipu i za igrače. Kada je prisutna konkurencija, onda rastemo svi zajedno. Činjenica je da konkurencija nikad nije donijela ništa loše i drago mi je da je toliko kvalitetnih igrača na jednom mjestu.

Kožulj očekuje da se nakon povratka u formu dodatno približi reprezentaciji Bosne i Hercegovine.

– Razgovarao sam s pomoćnim trenerom reprezentacije, svjesni smo da je velika konkurencija u veznom redu. Tu sam na širem spisku, dolazili su i gledati neke utakmice, nadam se da ću se nametnuti svojim nastupima. Drugog načina nema.

Njegov Široki je uspješno apsolvirao prvu utakmicu u Evropi.

– I Široki se zaista uspio iskristalizirati u ozbiljnu ekipu sa Sablićem. Sviđa mi se što je akcent stavljen na mlade igrače. Nadam se da će dogurati što dalje – rekao je Kožulj za dalmatinskiportal.hr .

hajdukzvonimir kozulj
KOMENTARI

KOMENTARI