Sport Centar

Košarkaški savez RS osudio skandaloznu objavu Mladog Krajišnika na društvenim mrežama

Košarkaški savez RS saopštio je danas da "osuđuje postupke i objave na portalu Košarkaškog kluba Mladi Krajišnik Banja Luka, po završetku finalne utakmice Kupa RS oja je odigrana u Banjoj Luci između KK Mladi Krajišnik i ŽKK Orlovi".

Košarkaški savez RS osudio skandaloznu objavu Mladog Krajišnika na društvenim mrežama

Košarkaški savez RS saopštio je danas da “osuđuje postupke i objave na portalu Košarkaškog kluba Mladi Krajišnik Banja Luka, po završetku finalne utakmice Kupa RS koja je odigrana u Banjoj Luci između KK Mladi Krajišnik i ŽKK Orlovi”.

Vodeće tijelo košarkaša u RS navelo je da je će Izvršni odbor na sjednici koja je zakazana za 12. februar razmatrati i ovaj slučaj te će donijeti odgovarajuće zaključke i odluke.

“Očekujemo da će novo rukovodstvo KK Mladi Krajišnik koje narednih dana treba da bude imenovano, imati u vidu dešavanja u i oko KK Mladi Krajišnik u posljednjih nekoliko godina, te da ovakvih i sličnih dešavanja više neće biti, kako u interesu košarkaškog sporta, tako i u prvenstvenom interesu KK Mladi Krajišnik Banja Luka”, naveo je KS RS.

Prašinu je podigla objava sa Facebook naloga Mladog Krajišnika je Orlovima “čestitano” na osvajanju četvrtog trofeja Kupa RS navodeći da su “legija stranaca i starica, promoterke LGBT pokreta” i “da im minimalno treba 15 godina da bi stigli 19 trofeja pobjednika Kupa RS Mladog Krajišnika”.

kosarkaski savez rszkk orlovizkkmladikrajisnik
KOMENTARI

KOMENTARI