Sport Centar

Kompletirano posljednje kolo turnira ”VIŠE OD IGRE”: Izviđač slavio visoku pobjedu, Borac savladao Celje

Danas je u dvorani Ramiz Salčin kompletirano treće kolo trurnira ''VIŠE OD IGRE''.

Kompletirano posljednje kolo turnira ”VIŠE OD IGRE”: Izviđač slavio visoku pobjedu, Borac savladao Celje

Crvena zvezda je u prvoj utakmici ovog kola ifrala sa Balić-Metličić akademijom, a momci Petra Metličića su u ovom meču slavili pobjedu od 27:24.

Derbi kola su igrali Borac i Celje, a ekipa iz Banja Luke je sa 16:12 savladala ekipu iz Slovenije.

U trećoj utakmici vidjeli smo jedan bh. derbi, naime, Selekcija grada Sarajeva je igrala sa momčadi Izviđača. Ekipa iz Ljubuškog je u ovom susretu deklasirala momke Sanjina Kolakovića sa 31:18.

Posljednji susret nam je donio derbi Partizana i Metalurga, a kao bolji iz ovog meča izašli su igrači Partizana, koji su slavili pobjedu od 19:15.

Organizatori su se ovim putem željeli zahvalitit institucijama i kompanijama koje su dale punu podršku turniru, a to su Grad Sarajevo, Kantonalno ministarstvo kulture i sporta, Federalno ministarstvo kulture i sporta, Općina Novi Grad Sarajevo, Ministarstvo za obrazovanje, nauku i mlade Kantona Sarajevo, kao zlatni sponzor kompanija SHOT doo Zenica, te kao sponzori kompanije MIBRAL doo Sarajevo, GOG Računari Zenica, ZENKO doo Zenica, AGRAM dd podružnica Sarajevo, HYUNDAI auto, 4e-Consulting, sportska kladionica 5Plus, kompanija ALMA RAS koja nastavlja da pruža pomoć omladinskim i sportskim projektima sa brendom MANNERS, brendovi SKY COLA, NUTRIBULLET i ELLA voda.

vise od igre
KOMENTARI

KOMENTARI