Sport Centar

Kompletirano drugo kolo turnira ”VIŠE OD IGRE”: Selekcija grada Sarajeva doživjela drugi poraz

Danas je u dvorani Ramiz Salčin na Mojmilu kompletirano drugo kolo turnira ''VIŠE OD IGRE''.

Kompletirano drugo kolo turnira ”VIŠE OD IGRE”: Selekcija grada Sarajeva doživjela drugi poraz

U prvoj utakmici ovog kola Izviđač je sa 20:19 savladao ekipu Partizana, i tako došao do prve pobjede na ovom turniru. Najefikasniji igrač na ovom meču bio je Ivan Ničić iz Partizana sa 9 postignutih pogodaka.

Drugu utakmicu igrali su Metalurg i Selekcija grada Sarajeva, a gosti iz Makedonije su sa visokih 24:16 savladali momke iz glavnog grada BiH.

U trećoj današnjoj utakmici, Crvena zvezda je snage odmjerila sa momčadi Celja. Nominalni gosti na ovom meču, dječaci iz Slovenije, su odličnom igrom stigli do pobjede od 26:21.

U ljepotici ovog kola sastali su se Balić-Metličić akademija i Borac, a nakon odlične partije, pobjedu od 14:13 su slavili momci koje sa klupe predvodi Petar Metličić.

Organizatori su se ovim putem željeli zahvalitit institucijama i kompanijama koje su dale punu podršku turniru, a to su Grad Sarajevo, Kantonalno ministarstvo kulture i sporta, Federalno ministarstvo kulture i sporta, Općina Novi Grad Sarajevo, Ministarstvo za obrazovanje, nauku i mlade Kantona Sarajevo, kao zlatni sponzor kompanija SHOT doo Zenica, te kao sponzori kompanije MIBRAL doo Sarajevo, GOG Računari Zenica, ZENKO doo Zenica, AGRAM dd podružnica Sarajevo, HYUNDAI auto, 4e-Consulting, sportska kladionica 5Plus, kompanija ALMA RAS koja nastavlja da pruža pomoć omladinskim i sportskim projektima sa brendom MANNERS, brendovi SKY COLA, NUTRIBULLET i ELLA voda.

vise od igre
KOMENTARI

KOMENTARI