Sport Centar

Kolašinac i Özil zabrinuti: Mogli bi postati glavni problem jedne od bandi u Londonu

Sead Kolašinac i Mesut Özil nalaze se u velikom problemu. Nakon što su propustili prvo kolo engleske Premier lige protiv Newcastlea, u Arsenalu strahuju od toga da bi ova dva fudbalera mogla propustiti još nekoliko naprednih szsreta.

Kolašinac i Özil zabrinuti: Mogli bi postati glavni problem jedne od bandi u Londonu

Sead Kolašinac i Mesut Özil nalaze se u velikom problemu. Nakon što su propustili prvo kolo engleske Premier lige protiv Newcastlea, u Arsenalu strahuju od toga da bi ova dva fudbalera mogla propustiti još nekoliko naprednih susreta.

Podsjetimo, nedavno su Kolašinac i Özil napadnuti od strane naoružanih razbojnika, a nakon toga su Topnici izostavili ova dva fudbalera iz tima koji je putovao u Newcastle zbog sigurnosnih razloga nakon šokantnog incidenta koji je potresao Veliku Britaniju.

Ovaj incident ima veze s lokalnim bandama u Londinu i postoji briga i prijetnje kako bi Kolašinac i Özil mogli postati glavni problem jedne od tih bandi. Prema pisanju Daily Maila, dvojica fudbalera Arsenala su duboko zabrinuti zbog ove situacije.

Nedavno su uhapšene dvije osobe ispred Özilove kuće prošle sedmice i od tada čuvari i psi nonstop nadgledaju dom Arsenalove zvijezde. Ipak, garantovati njihovu sigurnost na klupskim obavezama veliki je problem za Arsenal.

Topnici bi morali obezbijediti sigurnost cijelog tima, a ne samo ovog dvojca. Supruga bosanskohercegovačkog fudbalera morala je napustiti Englesku i otići u Njemačku zbog zastrašujućih prijetnji, navodi Daily Mail.

arsenalmesut ozilsead kolasinac
KOMENTARI

KOMENTARI