Sport Centar

Ko će biti novi trener Veleža: Želja se zove Meho Kodro, realna opcija je Feđa Dudić

Nakon neopozive ostavke Ibre Rahimića, navijači Veleža, prema svemu sudeći, neće dugo čekati na "bijeli dim" po pitanju novog šefa stručnog štaba.

Ko će biti novi trener Veleža: Želja se zove Meho Kodro, realna opcija je Feđa Dudić

Nakon neopozive ostavke Ibre Rahimića, navijači Veleža, prema svemu sudeći, neće dugo čekati na “bijeli dim” po pitanju novog šefa stručnog štaba.

To bi trebao biti perspektivni stručnjak Feđa Dudić, koji se počeo pominjati kao novi trener Rođenih još nakon prvog kola Premijer lige BiH i domaćeg poraza od Mladosti.

On bi uskoro trebao definisati detalje ugovora sa rukovodstvom Veleža, a njegov debi se očekuje već u subotu, kada Mostarci gostuju kod tuzlanske Slobode.

Želja navijača i klupske uprave zove se Meho Kodro, ali trenutno je ipak nerealno očekivati da bivši selektor BiH sjedne na klupu ekipe čiji je dres s ponosom nosio na početku karijere.

Podsjećamo, Velež nakon prva tri kola u povratničkoj sezoni u PLBiH nema nijedan bod. Zbog loših rezultata Ibro Rahimić je podnio ostavku.

PLBiH

fedja dudicfkvelezmeho kodro
KOMENTARI

KOMENTARI

Velež mostar
Gost

4

Velež mostar
Gost

Dudić je propast,neznam što ovi novinari forsiraju dudića,nalić Zlatko je jedina ispravna opcija za trenera ,čovjek koji je od obale slobode napravio ekipu ,ima sve što Veležu treba ,IBRO Hvala Ti za ove tri teške godine,neka te u klubu.Zlatko Balić trener

Velež mostar
Gost

Nalić Zlatko trener je koji ima iskustvo i znanje P7hI

Zlatko
Gost

Ja nemogu da vjerujem da se dovodi covjek koji je vodio jedan klub i spao iz lige,to mu je karijera???
Vjerovatno i on radi bez plate ili za 1000 km.
Bruka i sramota.

wpDiscuz