Sport Centar

Klis u nedjelju počinje pripreme: Trener Kudra najavljuje neizvjesnu borbu za titulu

Prozivkom u nedjelju 26. januara u 13:30 sati u SD "Konjičanka" koju će izvršiti trener Nedim Nino Kudra, počinju pripreme aktuelnog prvaka Druge lige FBiH, FK Klisa iz Buturović Polja.

Klis u nedjelju počinje pripreme: Trener Kudra najavljuje neizvjesnu borbu za titulu
FOTO: Jasminka NIMANOVIĆ

Prozivkom u nedjelju 26. januara u 13:30 sati u SD “Konjičanka” koju će izvršiti trener Nedim Nino Kudra, počinju pripreme aktuelnog prvaka Druge lige FBiH, FK Klisa iz Buturović Polja.

Popularni Klišani nakon jesenje sezone su na drugom mjestu, sa tri boda zaostatka za jesenjim prvakom ekipom Posušja, a nakon prozivke bit će održan trening u Sportskoj dvorani “Konjičanka”.

“Svjesni smo da nas očekuje velika borba za osvajanje nove titule prvaka, bivši premijerligaš ima tri boda prednosti, u goste nam dolazi u posljednjem kolu. Do tada će biti svaka utakmica veoma važna, mislim da će trka za mjesto koje donosi titulu prvaka na drugoligaškom Jugu biti neizvjesna do samog kraja. Uvodne pripreme ćemo obavljati u SD Konjičanka i našem stadionu u Buturović Polju. Obavit ćemo kvalitetne pripreme, naravno, uz igranje kontrolnih utakmica, te sa kvalitetnim pojačanjima koja su nam potrebna za naš cilj, a to je ponovo titula”, riječi su šefa struke FK Klisa, Nedima Nine Kudre.

Što se tiče igračkog kadra klub je napustio sjajni golman Jasmin Ramić, a agilni Upravni odbor kluba radi na dovođenju potrebnih pojačanja.

klisnedim kudra
KOMENTARI

KOMENTARI