Sport Centar

Karačić ne može računati na petoricu: Idemo po bodove, i oni su imali promjena, ali ni blizu kao mi

Utakmicama 20. kola ovoga vikenda nastavlja se natjecanje u m:tel Premijer ligi BiH, a NK Široki Brijeg proljetni dio sezone otvara gostovanjem kod FK Mladost Doboj Kakanj u nedjelju.

Karačić ne može računati na petoricu: Idemo po bodove, i oni su imali promjena, ali ni blizu kao mi
FOTO: Facebook/NK Široki Brijeg

Utakmicama 20. kola ovoga vikenda nastavlja se natjecanje u m:tel Premijer ligi BiH, a NK Široki Brijeg proljetni dio sezone otvara gostovanjem kod FK Mladost Doboj Kakanj u nedjelju.

U povodu nastavka prvenstva i spomenutog gostovanja na Pecari je održana konferencija za medije, a utakmicu su najavili šef stručnog stožera Toni Karačić i defanzivac Božo Musa.

“Radujem se nastavku prvenstva. Odradili smo kvalitetne pripreme, vidio sam dosta energije i marljivog rada. Imali smo određenih problema s ozljedama. U pitanju su ozljede mehaničke naravi. Ozlijeđeni su Zachara, Maganjić, Oršolić, Raguž i Brekalo i oni neće biti na raspolaganju za nedjeljno gostovanje u Doboj-Kaknju. Unatoč tome, imamo dosta dobar kadar i nestrpljivo čekamo utakmicu”, kazao je trener NK Široki Brijeg Toni Karačić na konferenciji za medije i najavio borbu za puni plijen.

“U Doboj-Kakanj idemo po bodove. Zapravo, u svakoj utakmici želimo pobjedu, a posebno proljetni dio otvoriti pobjedom. Idemo utakmicu po utakmicu. I meni će biti izazov proljetni dio sezone. Dosta smo promijenili momčad, imamo mlade igrače, ali u njih polažem veliku nadu”, naglasio je Karačić.

Prvi službeni nastup za seniorsku momčad NK Široki Brijeg u nedjeljnom dvoboju upisat će Božo Musa, dijete kluba i povratnik u svoj matični klub.

“Išao sam okolnim putem, čekao svoju priliku i konačno se vratio u svoj klub. Ipak, svaki igrač ima neki svoj put pa tako i ja. Pun sam motiva, želim dati maksimum za svoj klub, svima pokazati svoju kvalitetu i igrama potvrditi kako nisu pogriješili što su me angažirali”, rekao je Musa i dodao je kako je potpuno spreman za nastavak sezone.

“Svi koji me poznaju znaju da sam veliki radnik. U potpunosti živim sportskim načinom života, radim na sebi i živim za utakmice. Imamo dosta mladu i karakternu momčad i to mi se sviđa. Vjerujem u sebe, vjerujem u nas i siguran sam kako ćemo biti pravi”, dodao je Musa.

Šef stručnog stožera Toni Karačić naglasio je kako i momčad FK Mladost Doboj-Kakanj ima dosta mladih igrača, a neke je imao priliku voditi i u U-19 reprezentaciji Bosne i Hercegovine.

“Imaju dosta mladih i poletnih igrača s određenom kvalitetom. I oni su imali određenih promjena, ali ni blizu kao mi. No, mi gledamo samo sebe i svoju igru i tako ćemo se postaviti od prve minute”, poručio je Karačić.

Pravdu u nedjeljnom dvoboju na MGM Farm Areni u Doboj-Kaknja dijelit će Haris Kaljanac iz Sarajeva, utakmica počinje u 13.05h, a direktan prijenos je na Areni Sport.

bozo musanksirokibrijedtoni karacic
KOMENTARI

KOMENTARI