Sport Centar

Karačić: Krupa je kvalitetna, moramo pobjeđivati da bismo držali priključak za vrhom

U najavi utakmice 25. kola Premijer lige BiH između NK Široki Brijeg i FK Krupa domaći trener Toni Karačić izjavio je kako pripreme za utakmicu idu prema planu.

Karačić: Krupa je kvalitetna, moramo pobjeđivati da bismo držali priključak  za vrhom
FOTO: Vrisak.info

U najavi utakmice 25. kola Premijer lige BiH između NK Široki Brijeg i FK Krupa domaći trener Toni Karačić izjavio je kako pripreme za utakmicu idu prema planu.

Igrači su bili slobodni za Uskrs pa su tek u utorak krenuli s radom, jednom dnevno, kazao je Karačić.

Dodao je kako je kod pojedinih igrača bilo problema s nekim sitnim povredama, no da su svi, osim Majića, u pogonu.

“Mi smo na gostovanju imali priliku igrati protiv sadašnje momčadi Krupe, tako da smo vidjeli da je to momčad koja je drugačija u odnosu na jesenski dio prvenstva. Kvalitetni su, nećemo ih podcijeniti i maksimalno se kvalitetno pripremamo. Ova utakmica je bitna za nas zato što igramo kući i ako želimo držati priključak za vrhom onda moramo pobjeđivati. Igrači su s tim upoznati i svjesni situacije pa motiva neće nedostajati”, rekao je Karačić.

Susret Širokog Brijega i Krupe najavio je i desni bek Kristijan Medić koji je naglasio da je Krupa kvalitetna ekipa, iako njihovo trenutno stanje na tabeli to ne pokazuje.

“Mi smo favoriti na Pecari, tako se pripremamo. Nadamo se da ćemo pobijediti, uzeti tri boda i tako se približiti prvom mjestu. Ukoliko Sarajevo ‘kiksa’, a mi povežemo dvije tri pobjede opet se možemo boriti za prvo mjesto”, kazao je Medić koji se u proljetnom dijelu sezone odlaskom Cipetića ustalio u prvoj ekipi Širokog Brijega.

Utakmica 25. kola Premijer lige BiH između NK Široki Brijeg i FK Krupa se igra u nedjelju, 11. aprila, od 17 sati na stadionu Pecara.

Široki Brijeg je trenutno bodovno izjednačen s Borcem na drugom mjestu s 44 osvojena boda, a ekipa Krupe je posljednja na tabeli s 15 bodova.

fkkrupanksirokibrijegtoni karacic
KOMENTARI

KOMENTARI