Sport Centar

Karačić i Musa: Rezultat je realan

Karačić i Musa: Rezultat je realan

Nakon utakmice održana je pres konferencija, na kojoj su se prisutnima obratili treneri obje momčadi koji su se složili da je nerješen rezultat bio najrealniji ishod današnjeg susreta.

“Na ovako teškom terenu niti jedna ekipa nije mogla igrati tako da su pogoci postignuti iz jedinih mogućih situacija, katastrofalne pogreške i prekida. Po meni su ovo bili uvjeti protiv nogometa, protiv nas, protiv ekipe Viteza i protiv svih gledatelja koji su došli. Mislim da je realan rezultat 1:1 i čestitam kolegi Karačiću i Vitezu na zasluženo osvojenom bodu”, rekao je Slaven Musa, trener gostiju.

“Izuzetno bitna utakmica za nas, protiv jako kvalitetnog protivnika kao što je nogometni klub Široki Brijeg jer znamo s kakvim kadrom raspolaže. Mislim da smo mi u dobrom trenutku postigli zgoditak. Nažalost, prerano smo ga i primili, nakon samo tri minute, što nas je, na neki način, bacilo u nervozu. Smatram da smo u prvom dijelu mi kvalitetnije i bolje djelovali, međutim, u drugom dijelu je to bio Široki. No, zbog teškog terena, ali i izuzetno čvrste moje ekipe rezultat je ostao neriješen. Ovim putem čestitam mojim igračima, a Širokom Brijegu želim puno uspjeha u daljem natjecanju”, izjavio je strateg Vitežana, Branko Karačić.

(nkvitez.com)

dan nezavisnosti bihterry stotts
KOMENTARI