Sport Centar

Karačić: Čestitam Sarajevu, ali ovo gubi smisao, mogli smo gledati pravi derbi da smo bili kompletni

Trener Širokog Brijega Toni Karačić čestitao je Sarajevu na zasluženoj pobjedi, ali i poručio kako bi utakmica bila sigurno mnogo bolja da je gostujući tim bio kompletan.

Karačić: Čestitam Sarajevu, ali ovo gubi smisao, mogli smo gledati pravi derbi da smo bili kompletni

Trener Širokog Brijega Toni Karačić čestitao je Sarajevu na zasluženoj pobjedi u 11. kolu Premijer lige, ali i poručio kako bi utakmica bila sigurno mnogo bolja da je gostujući tim bio kompletan.

Široki je poražen rezultatom 0:2 nakon utakmice na Koševu u kojoj je bio veoma desetkovan zaraženim i bolesnim igračima.

“Želim čestitati Sarajevu na zasluženoj pobjedi. Izgubili smo utakmicu i ništa ne možemo pričati u našu korist. Gubi ovo smisao za mene, mislim da smo mogli gledati pravi derbi, da smo imali sve igrače. Možda bi i izgubili, ali bi bila kvalitetnija utakmica. Čestitam i svojim igračima na utakmici i 90 minuta. Domaćin je zasluženo slavio”, rekao je Karačić i dodao:

“Vidjet ćemo šta sutra nosi. Ove momke vodimo u proceduru testiranja i sutra ćemo znati više”.

fksarajevonksirokibrijegtoni karacic
KOMENTARI

KOMENTARI

Obavijesti me o
avatar
Mehmed.... M.U.S.V.D.G Forza Velezzzz..
Gost
Mehmed.... M.U.S.V.D.G Forza Velezzzz..

Toni u buduce prati Informacije I kovid zakon, I 13 Igraca je dovoljno. Nazalost imali ste neku igru I prilike.. Prvih 15 min. Kasnije je to lose islo, ali ceka te I kup Zato… M.U.S.V.D.G Forza Velezzzz

gddfgjkjkj
Gost

jadno..korona titula,korona bodovi..hebaće vas karma.Sramotno je da se ovaj meč odigrao..lešinari kineski s lavora a kad njima treba sve odgodiše.Samo polako karma je čudo stoko s lavora kmečat ćete za kolo dva radi ovog jadnog postupka

wpDiscuz