Sport Centar

Kandidati za selektora BiH: Misimović bi Magatha, šuška se o Marinoviću i Naliću

Čelnici Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine već su stupili u kontakte sa potencijalnim nasljednikom Roberta Prosinečkog na klupi Zmajeva.

Kandidati za selektora BiH: Misimović bi Magatha, šuška se o Marinoviću i Naliću

Čelnici Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine već su stupili u kontakte sa potencijalnim nasljednikom Roberta Prosinečkog na klupi Zmajeva.

Fudbalska reprezentacija BiH danas je ostala bez selektora pošto je dogovoren sporazumni raskid ugovora sa Robertom Prosinečkim, a njegov nasljednik bi trebao biti poznat vrlo brzo.

U NSBiH su odmah prešli ‘na posao’, pa se tako spominje nekoliko imena. Kako prenosi Avaz, mogući nasljednici hrvatskog stručnjaka su Sven-Goran Eriksson, Felix Magath, Chris Coleman, Rene Girard te Walter Zenga.

Savjetnik Izvršnog odbora NSBiH Zvjezdan Misimović i struka bh. kuće fudbala navodno žele da na klupi “Zmajeva” vide, prije svih, Magatha.

S druge strane, u kombinacijama su još i Dušan Bajević, Safet Sušić, Miroslav Ćiro Blažević, Meho Kodro, Amar Osim, Husref Musemić, Milovan Rajevac, Mladen Krstajić, Radomir Antić, a imena koja se još spominju su i selektor U-21 reprezentacije, Vinko Marinović, kao i bivši trener Slobode Zlatan Nalić.

BIH

felix magathrobert prosineckivinko marinovic
KOMENTARI

KOMENTARI

Doda
Gost

Nalić je ovdje najbolji.

West side
Gost

Zar nije bitnije Ko Će Suditi Derbi, Hoće li Peljto biti umoran,Šehović ne naspavan, Kaljanac šta bi sa Kaljancem ahaa sudio proslo kolo pa ne moze sad, hiihihi, sve mudan do mudana… Najbolji, ponajbolji i najtalentovaniji ili ti umoran, umorniji, najumorniji. A sta bi sa Kasom uvalićes derbi Adisu? Logično on i jeste najbolji sarajevski sudija. A ovi umorni , svi u rupe i ne izviruj dok Derbi ne prođe a poslije opet Najbolji BiH sudac sa fifa značkom, ponajbolji BiH sudac, jedan od najtalentovanijih BiH sudaca…….

RA81
Gost

Zna Miske sta valja ljudi!! Magarth nego ko drugi!!!!

Ramiz Lončarević
Gost

Pozdrav i svako dobro ,života vam kakve suto nebuloze i ko bi trebao te velike Evropske stručnjake da plati .Spusti te se na zemlju nismo mi Švicarska ,sve kokuz do kokuza , nezanosite se ,imenima iz prazne ne nepuca .imali su prilike Safet ,Čiro ,Bajevič neželi smatram da i u našoj lizi ima trenera koji znaju posao .Konkretno Amar Osim ,Husref Musemič ,Marinovič,,iNalič , nezanosite se kokuzi ,kad savez prestane rasipati onda moguče za sad naši treneri isključivo .

Coda
Gost

Realno volio bi i ja Magatha sto da ne da nam usadi malo njemacke discipline ,malo profesionalizma koji je kod nijemaca na malo visem nivou, ali pitanje imamo li dovoljno da platimo covjeka onda ostase ovi u savezu kratkih rukava.Ako nista Susica manje ce kostati a i poznaje igrace vec dovoljno.

Dardevil 22
Gost

Samo Magath ili Bajević…

wpDiscuz