Sport Centar

Kan Nikšić za vikend nastupa na turniru u Sarajevu za FK Velež

Ovih dana na adresu jedne od najuspješnijih fudbalaskih škola u BiH, a i šire, Univerzalne škole sporta Bambnio Konjic, iz jednog od najbolji fudbalskih klubova u BiH Veleža stigao je dopis da jedan od najboljih polaznike ove škole osmogodišnji Kan Nikšić nastupi u dresu mostarskog kluba ovaj vikend na turniru za igrače 2011 godišta "Trophy Cupu" koji se igra u Sarajevu.

Kan Nikšić za vikend nastupa na turniru u Sarajevu za FK Velež
FOTO: Jasminka NIMANOVIĆ

Ovih dana na adresu jedne od najuspješnijih fudbalaskih škola u BiH, a i šire, Univerzalne škole sporta Bambnio Konjic, iz jednog od najbolji fudbalskih klubova u BiH Veleža stigao je dopis da jedan od najboljih polaznike ove škole osmogodišnji Kan Nikšić nastupi u dresu mostarskog kluba ovaj vikend na turniru za igrače 2011 godišta “Trophy Cupu” koji se igra u Sarajevu.

Mali junak ove priče već tri godine trenira u pomenutoj školi i kao nam rekoše njegovi treneri veliki je potencijal i imaju samo riječi hvale za Kana.

U ovoj sezoni Kan Nikšić igra za UŠS Bambino Konjic u BH Telecom futsal ligi u kategoriji U-8, a njegova ekipa je trenutno na drugom mjestu, dok je on postigao do sada 30 golova.

Univerzalnu školu sporta Bambino Konjic sa puno uspjeha vode bivši juniorski reprzentativci Bosne i Hercegovine, braća blizanci, profesori Adis i Adnan Elezović.

fkvelezkan niksicuniverzalna skola sporta bambino konjic
KOMENTARI

KOMENTARI

Lektor amater
Gost

Piše se najboljiH a vijest je niđe veze

Realno
Gost

Malom 8 godina i vi o njemu pišete ? Evo i ja 50 KM možete pisati i o meni.. I onda se čudite što degeneče novinare, pa bola ovo je srozavanje profesije novinarstva. Hoće li nakon ovog teksta slijediti “analiza rada selektora” hahahaha

wpDiscuz