Sport Centar

Kamenjaš će naredne sezone nositi dres Studentskog centra, a zatim prelazi u Budućnost

Najbolji igrač Druge ABA lige po svemu sudeći bit će prvo pojačanje novog člana elitnog regionalnog takmičenja - Kenan Kamenjaš bi naredne sezone trebalo da nosi dres Studentskog centra, pišu podgoričke Vijesti.

Kamenjaš će naredne sezone nositi dres Studentskog centra, a zatim prelazi u Budućnost

Najbolji igrač Druge ABA lige po svemu sudeći bit će prvo pojačanje novog člana elitnog regionalnog takmičenja – Kenan Kamenjaš bi naredne sezone trebalo da nosi dres Studentskog centra, pišu podgoričke Vijesti.

Reprezentativac BiH je u dresu Sparsa prosječno bilježio 19 poena i 10,4 skoka i imao indeks korisnosti 26,2.

Sa sarajevskim timom je igrao finale Druge ABA lige baš protiv Studentskog centra i baraž za elitno takmičenje protiv Splita, ali njegov tim nije iskoristio dvije šanse za ulazak u viši rang.

Korpulentni bh. košarkaš rođen prije 21 godinu u Sarajevu je, međutim, ostavio odličan utisak i bilo je neminovno da će biti poziva iz ABA lige.

Presudilo je što je ponuda iz Podgorice nije uključivala samo Studentski centar, već i Budućnost Voli. Kako Vijesti navode, Kamenjaš će crnogorsku avanturu početi u filijali najvećeg crnogorskog kluba, a najkasnije za godinu preći u prvi tim Budućnosti…

kenan kamenjaskkbuducnost volikkstudentski centarokkspars
KOMENTARI

KOMENTARI