Sport Centar

(VIDEO) Kakav blam: Dok su pričali o rekordnom Jokićevom ugovoru, puštali Nurkićeve poteze

Srbijanski košarkaš Nikola Jokić potpisao je milionski ugovor sa Denverom, a u jednom TV emisji posvećena mu je pažnja. Međutim, došlo je do velike greške... Naime, Jokić je zvanično potpisao novi ugovor sa Denver Nuggetsima po kojem će za pet sezona zaraditi 148 miliona dolara.

(VIDEO) Kakav blam: Dok su pričali o rekordnom Jokićevom ugovoru, puštali Nurkićeve poteze

Srbijanski košarkaš Nikola Jokić potpisao je milionski ugovor sa Denverom, a u jednom TV emisji posvećena mu je pažnja. Međutim, došlo je do velike greške… Naime, Jokić je zvanično potpisao novi ugovor sa Denver Nuggetsima po kojem će za pet sezona zaraditi 148 miliona dolara.

Nuggetsi su iskoristili opciju da ovog ljeta učine Jokića ograničenim slobodnim agentom i ponudili su mu maksimalan ugovor. Srbijanski  centar je prihvatio uslove i postaće osovina franšize koja ima velike ambicije. Sve je ovo bilo ispraćeno u američkim medijima, koji su se tokom priče o najboljem srbijanskom košarkašu pošteno izblamirali.

Tačnije, ugledni ESPN je tokom priloga posevećenom Jokićevom ugovoru, gledaocima sve vrijeme puštao poteze bosanskohercegovačkog reprezentativca Jusufa Nurkića.

jusuf nurkicnbanikola jokic
KOMENTARI

KOMENTARI