Sport Centar

Kahvedžić: Dokazali smo da smo najbolji; Čilić: Pokušat ćemo iznenaditi naše rivale

Treća finalna utakmica play-offa za prvaka futsal Premijer lige Bosne i Hercegovine igra se u Mostaru u nedjelju 12. maja sa početkom u 19:30 sati u dvorani "Midhat Hujdur - Hujka" između aktuelnog prvaka BiH, FC Mostar SG Staklorad i ekipe MNK Brotnjo iz Čitluka.

Kahvedžić: Dokazali smo da smo najbolji; Čilić: Pokušat ćemo iznenaditi naše rivale

Treća finalna utakmica play-offa za prvaka futsal Premijer lige Bosne i Hercegovine igra se u Mostaru u nedjelju 12. maja sa početkom u 19:30 sati u dvorani “Midhat Hujdur – Hujka” između aktuelnog prvaka BiH, FC Mostar SG Staklorad i ekipe MNK Brotnjo iz Čitluka.

Prve dvije finalne utakmice su ubjedljivo pripale Mostarcima. Prva u Mostaru rezultatom 7:3, a druga u Čitluku sa 6:1.

Jedan od najboljih igrača domaćeg tima, Nermin Kahvedžić pred ovu utakmicu je rekao: “Na utakmici u Čitluku smo dokazali da smo najbolja ekipa u BiH i nadam se da ćemo to pred našim vjernim navijačima potvrditi i da ćemo doći do novog trofeja”.

Trener ekipe MNK Brotnjo, Matej Čilić pred treću utakmicu je rekao: “Naš domaćin je favorit, pozivam naše navijače da nas podrže, kao što su i do sada radili u play – offu. Pokušat ćemo iznenaditi naše rivale, da odigramo puno bolje, kako bismo finalnu seriju vratili u Čitluk”.

Glavni sudija je Željko Dragojević (Banja Luka), drugi je Vedran Marčinko (Mostar), treći, Goran Ilić (Doboj), delegat je Dragan Mejakić (Banja Luka).

fc mostar sg stakloradmnk brotnjo
KOMENTARI

KOMENTARI