Sport Centar

Jusuf Nurkić poslao poruku podrške bh. košarkašima: Glavu gore momci – slijedi drugi krug

Oslabljena košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine sinoć je pred svojim navijačima doživjela najteži poraz u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Moćna selekcija Francuske nije imala milosti prema timu Duška Vujoševića i u petom kolu kvalifikacione Grupe E trijumfovala je sa 50 poena razlike - 102:52!

Jusuf Nurkić poslao poruku podrške bh. košarkašima: Glavu gore momci – slijedi drugi krug

Oslabljena košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine sinoć je pred svojim navijačima doživjela najteži poraz u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Moćna selekcija Francuske nije imala milosti prema timu Duška Vujoševića i u petom kolu kvalifikacione Grupe E trijumfovala je sa 50 poena razlike – 102:52!

Odmah nakon utakmice oglasio se i bh. reprezentativac koji nastupa za NBA momčad Portland Trail Blazerse, Jusuf Nurkić, koji je na službenoj stranici na Facebooku uputio poruku podrške Vujoševićevim izabranicima:

“Glavu gore momci – slijedi drugi krug. Idemo dalje”, poručio je Nurkić.

Inače, uprkos visokom porazu, pomogli su nam košarkaši Rusije koji su savladali kao gosti Belgiju (84:66) u petom kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo i tako su se izabranici selektora Duška Vujoševića ipak plasirali u drugu rundu kvalifikacija.

jusuf nurkic
KOMENTARI

KOMENTARI

Eni
Gost

Jedi vnago pakshu… Jedino za BiH nemogu igrati nba igrači, za sve ostale reprezentacije nba igraci igraju normalno…. Razumijem nurkicu da tebe vise BiH ne zanima al bar se poklopi usima i suti… Ne trebaju ni nama shupci poput tebe

wpDiscuz