Sport Centar

Jukić: Nisam imao nikakav kontakt sa Zrinjskim, to su nagađanja i izmišljotine

Sezona Premijer lige BiH tek je završena, a pripreme za sljedeću već su krenule. Klubovi već uvelike rade na preslagivanjima unutar kadrova svojih ekipa, a među navijačima i medijima krenula su i 'razbacivanja s imenima'.

Jukić: Nisam imao nikakav kontakt sa Zrinjskim, to su nagađanja i izmišljotine

Sezona Premijer lige BiH tek je završena, a pripreme za sljedeću već su krenule. Klubovi već uvelike rade na preslagivanjima unutar kadrova svojih ekipa, a među navijačima i medijima krenula su i ‘razbacivanja s imenima’.

Tako se u kontekstu pojačanja Zrinjskog na navijačkim forumima, ali u medijima spominje ime igrača Sarajeva Ivana Jukića, piše Hercegovina.info.

No, kako je sam igrač potvrdio od toga za sada nema ništa.

“To su nagađanja i izmišljotine. Mogu reći kako nisam imao nikakav kontakt sa Zrinjskim. Ja sam igrač FK Sarajevo, imam ugovor još godinu dana i mogu pričati samo o Sarajevu. Hoće li u bližoj ili daljoj budućnosti doći do nekog transfera, to ćemo vidjeti”, kaže Jukić za Hercegovina.info.

“Ženim se ovaj tjedan. Ima puno obaveza oko organizacije svega. Zaista nemam vremena misliti trenutno o nogometu”, kazao nam je Ivan Jukić.

Sigurno je kako bi i klub i navijači Zrinjskog željeli vidjeti jednog ovakvog igrača u svojim redovima, no od toga za sada nema ništa.

fksarajevohskzrinjskiivan jukic
KOMENTARI

KOMENTARI