Sport Centar

Josip Kvesić još nije potpisao za Anorthosis: Problem na ljekarskim pregledima?

Josip Kvesić je nedavno dogovorio sve sa kiparskim Anorthosisom, međutim još uvijek nije potpisao ugovor. Prema pisanju kiparskih medija, došlo je do problema na ljekarskom pregledu.

Josip Kvesić još nije potpisao za Anorthosis: Problem na ljekarskim pregledima?

Kvesiću je na kraju sezone istekao ugovor sa Hajdukom, a s obzirom na to da se nije naigrao u splitskom klubu nije produžio ugovor i potražio je novu sredinu, te se brzo pojavio na Kipru, gdje je dogovorio sa Anorthosisom.

“Postoji problem. Vidjet ćemo i obavijestiti vas”, rekao je Andreas Panteli, predsjednik Anorthosis, međutim nije želio otkriti više detalja, a prenosi anorthosis24.net.

Navodno, došlo je do problema na ljekarskim pregledima. Još uvijek se čekaju određeni rezultati. Kiparski mediji ističu da Anorthosis neće potpisati ugovor sa bosanskohercegovačkim lijevim bekom ukoliko rezultati pokažu bilo kakav problem.

Kvesić je karijeru počeo u Širokom Brijegu iz kojeg je otišao u Žilinu, a zatim u Varaždin. Za Željezničar je potpisao 2011. godine, te je na Grbavici bio sve do 2015. godine i postao veliki miljenik navijača. Nakon toga otišao je u Antalyaspor, te je još igrao za Karsiyaku i Hajduk.

anorthosisjosip kvesic
KOMENTARI

KOMENTARI