Sport Centar

Još jedan fudbaler odbio poziv: Ne želim igrati za Srbiju dok je Krstajić selektor

Još jedan fudbaler odbio je igrati za reprezentaciju Srbije dok je na selektorskoj funkciji Mladen Krstajić.

Još jedan fudbaler odbio poziv: Ne želim igrati za Srbiju dok je Krstajić selektor

Još jedan fudbaler odbio je igrati za reprezentaciju Srbije dok je na selektorskoj funkciji Mladen Krstajić.

Poslije Matije Nastasića i Luke Milivojevića, koji sa selektorom nisu u dobrim odnosima još za vrijeme Svjetskog prvenstva, glas je “digao” i Ivan Obradović (30), koji je naknadno pozvan za utakmicu protiv Portugala (25. mart).

Srbija ima problema na poziciji lijevog beka pošto je kapiten Aleksandar Kolarov povrijeđen i jedini još na spisku bio je dojučeršanji debitant Miroslav Bogosavac, koji se nije naročito pokazao na prijateljskoj utakmici protiv Njemačke, a nakon što je Ivan Obradović odbio da pojača “orlove” u Lisabonu, spisku su dodati Milan Gajić i Filip Mladenović.

Iako je daleko od standardnog u klubu, Obradović ima čak 27 nastupa za Srbiju

“Istina je, dobio sam poziv. Prvo su me zvali u srijedu navečer, odmah poslije remija s Njemačkom, a potom i jučer ujutru. I to me nije zvao selektor Krstajić, već, kao po običaju, neko iz Fudbalskog saveza Srbije. Međutim, nisam želio da se odazovem i odbio sam poziv”, kazao je Ivan Obradović za list “Alo”.

Gdje je tačno nastao problem? Fudbaler Anderlechta nije odgovorio konkretno, ali možda je u pitanju ljutnja zbog toga što nije otišao na Mundijal u Rusiji, gdje je prednost u odnosu na njega imao Milan Rodić.

“Imam neke svoje razloge o kojima ne želim da pričam. Postoje određene stvari preko kojih ne mogu da prijeđem. Jednostavno, ne želim da nastupam za reprezentaciju dok je Mladen Krstajić selektor. To je moja konačna odluka”, poručio je on.

Zanimljivo je da su Ivan Obradović i Mladen Krstajić bili čak saigrači u Partizanu, ali u međuvremenu je došlo do sukoba mišljenja koji fudbaler ne želi da ostavi iza sebe.

Posljednju utakmicu za Srbiju odigrao je na azijskoj turneji kada je Krstajić postao selektor.

ivan obradovicmladen krstajicsrbija
KOMENTARI

KOMENTARI