Sport Centar

Jordana ne vole baš svi: Dva bivša NBA košarkaša odbila učestvovati u “Posljednjem plesu”

U seriji 'Posljednji ples' koja se bavi pričom o legendarnom Michaelu Jordanu javljali su se brojni velikani košarke, no nisu svi željeli da budu akteri snimanja.

Jordana ne vole baš svi: Dva bivša NBA košarkaša odbila učestvovati u “Posljednjem plesu”

U seriji ‘Posljednji ples’ koja se bavi pričom o legendarnom Michaelu Jordanu javljali su se brojni velikani košarke, no nisu svi željeli da budu akteri snimanja.

Kako javlja Newsweek, Bryon Russell i Karl Malone odbili su da se pojave u snimanju serije koja je, u dosadašanjem dijelu, izašla u deset epizoda i koja je vrlo visoko pozicionirana na listama popularnosti trenutno.

Pomenuti dvojac nije obrazložio razloge i motive za ovaj potez. Upravo Utah, u kojem su nastupali, važan je dio serije i priče jer je Jordan osvojio protiv Jazzera posljednje dvije titule u NBA ligi.

Malone je bio MVP iz sezone 96/97, kome je Jordan želio da se “osveti” zbog toga i pokaže da mu je “ukrao” taj trofej, dok je Russell bio zadužen za čuvanje “letećeg visočanstva” i nije uspio da ga isprati u posljednjem napadu za titulu, prenosi Mondo.

Još jedno ime koje se nije željelo naći u popularnom dokumentarcu je i Luke Longley, nekadašnji član Chicaga, ali je on obrazložio da su u pitanju finansijski razlozi.

byron russellkarl malonemichael jordanposljednji ples
KOMENTARI

KOMENTARI