Sport Centar

Ješić: Nema unaprijed osvojenih bodova, ali nadam se da ćemo obradovati navijače

Ješić: Nema unaprijed osvojenih bodova, ali nadam se da ćemo obradovati navijače

Prisutnim predstavnicima medija obratio se šef stručnog štaba Sarajeva, Miodrag Ješić, koji je naglasio da nema unaprijed osvojenih bodova, ali da ekipa može nastaviti u pobjedničkom ritmu.

”Ima uvijek problema sa povredama. Radovac i Kadušić sigurno neće biti spremni, a kande se također žalio na povredu i nije trenirao sa ekipom dva dana, dok Purić i Stepanov rade odvojeno. Igrači koji su spremni odigrat će dobru utakmicu, uslovi su teški, ali nadam se da ćemo obradovati naše navijače. Raduje nas činjenica da su se Alispahić i Benko priključili timu. Ponavljam da nema unaprijed osvojenih bodova, ušli smo u ritam dobrih rezultata i mislim da imamo snage i volje da nastavimo u tom ritmu”, izjavio je Ješić.

Ješić se dotakao i veoma teških uslova za igru i rekao da bi ova dva kola trebalo prebaciti za proljeće:

”Fudbal se igra zbog navijača i trebali su ova dva kola prebaciti za proljeće. Mislim da bi ta odluka svima išla u prilog, jer je po ovom vremenu veoma teško gledati, a ne igrati, pa ćemo vidjeti kakva će odluka biti, ali najlogičnije bi bilo da se odgodi.”

Treba napomenuti da zapadna tribina stadiona Asim Ferhatović Hase neće biti u funkciji za ovaj susret, a vlasnici sezonskih ulaznica za tribinu zapad, moći će iste koristiti za zapad galeriju.

dan nezavisnosti bihterry stotts
KOMENTARI