Sport Centar

Jesen stiže, Dunjo moja…

Kćerka legendarnog fudbalera FK Sarajevo Predraga Pašića i supruga nekadašnjeg kapitena FK Sarajevo Ivana Tatomirovića 10. novembra pravi veliki party u sarajevskom Domu mladih.

Jesen stiže, Dunjo moja…
FOTO: Dunja Tatomirović a.k.a. DJ Dunya

U razgovoru za N1 televiziju Dunja Tatomirović istakla je da joj je čudno kada je u glavnom gradu Bosne i Hercegovine prepoznaju i zaustavljaju na ulici.

“Čudno je jer smo živjeli na sjeveru Finske gdje mi je najbolji drug bio irvas. Sada sam šokirana jer me ljudi prepoznaju i jer mogu nekoga da nasmijem i obradujem”, odgovara Dunja, koja je istakla da joj u inostranstvu najviše nedostaje sarajevska hrana.

“Kada dođem ovdje srce se vrati gdje treba da bude, a kada ste negdje drugo jednostavno kao da vam je i srce bilo negdje drugo. Dolazak kući je nešto neopisivo”, iskrena je Dunja koja je odrasla uz oca koji je bio poznati fudbaler.

“Volim fudbal. Odrasla sam uz fudbal. Nisam tražila fudbalera, ali našla sam ga. Ivan kaže da se razumijem u fudbal. Trudim se da se ne miješam u to, jer nije za mene da komentarišem. Ivanu dajem snagu i elana kada je utakmica, a on meni za video.”

Pod pseudonimom DJ Dunya 10. novembra u Skenderiji, tačnije u sarajevskom Domu mladih, nastupiće na velikom R&B partiju.

Dunjin blog možete pratiti na www.dunjinawebstranica.com, a njen Vlog možete gledati na You Tube kanalu “Slatko od Dunje”.

 

dom mladihdunja tatomirovicfk sarajevofksarajevoivan tatomirovicpredrag pasic
KOMENTARI

KOMENTARI