Sport Centar

Jean-Clair Todibo: Otići u Barcelonu i ne igrati je s*anje, radije bih obukao dres Sedana

Jean-Clair Todibo, 21-godišnji francuski stoper, trenutno nastupa za Nicu kao posuđen fudbaler Barcelone, a za L'Equipe govorio je o odlasku u redove katalonskog kluba.

Jean-Clair Todibo: Otići u Barcelonu i ne igrati je s*anje, radije bih obukao dres Sedana

Jean-Clair Todibo, 21-godišnji francuski stoper, trenutno nastupa za Nicu kao posuđen fudbaler Barcelone, a za L’Equipe govorio je o odlasku u redove katalonskog kluba.

Todibo je iz Toulousea 2019. godine prešao u Barcelonu, ali odigrao je do sada samo pet mečeva u dresu Katalonaca, koji su ga ranije slali i na posudbe u Schalke 04 i Benficu.

“Otići u Barcelonu i ne igrati je s*anje. Radije bih obukao dres Sedana i igrao nego otišao u Barcelonu i to ne činiti. Osim toga, manje imate kritika”, rekao je 21-godišnji stoper.

Za neigranje u klubu sa Nou Campa ne krivi klub, a priznaje da mu je nedostajalo ozbiljnosti i profesionalnosti. Sada je na posudbi u Nici, koja ima pravo otkupa ugovora.

“Radim najbolje što znam. ne da ljudi kažu da sam se promijenio, već zato što se osjećam dobro. Ne biste trebali obraćati pažnju na mišljenje drugih u fudbalu, inače brzo ćete pasti u depresiju. Ja sam taj koji cijeni sebe”, istakao je mladi stoper.

barcelonajean-clair todibonice
KOMENTARI

KOMENTARI