Sport Centar

Janjoš: Svi mi u porodici smo navijači, bolesnici za Sarajevom

Janjoš: Svi mi u porodici smo navijači, bolesnici za Sarajevom

Na početku susreta BH Pošta je imala inicijativu, dok je Bazen Otoka svoje prilike čekao iz kontranapada. Ubrzo je na terenu postojala samo jedna ekipa, a to je bila BH Pošta koja je bez većih problema upisala ubjedljivu pobjedu.

“Utakmica je bila fer i korektna, što je i najvažnije da se niko ne povrijedi, jer svi ovi ljudi rade, a na ovo gledamo kao rekreaciju i druženje. Dobro smo igrali, ali smo mi i dosta kvalitetnija ekipa, mada i Bazen Otoka igra sve bolje. Dolaze do svoje igre i nadam se da će biti još bolji u nastavku što želim i svom bratu”, rekao je Janjoš na početku.

Janjoš je prokomentarisao i njegov odnos sa bratom i njihove duele na terenu, ali i van njega.

“Brat i ja se malo šalimo oko naših duela, ali mi smo braća i ovo nas ne može zavaditi i ponavljam da je najvažnije da se niko nije povrijedio, a posebno ni brat ni ja”, ističe Janjoš.

Janjoš u nastavku sezone svoju ekipu vidi barem u finalu, a kvalitet lige je prema njemu iz godine u godinu sve bolji.

“Liga je svake godine jača, a mi smo branioci titule i svi imaju veći motiv protiv nas, ali očekujemo da ćemo i ove sezone biti sudionici finalne utakmice”, dodao je Janjoš.

Bivši fudbaler Sarajeva, i sin sadašnjeg trenera Bordo tima, Mehmeda Janjoša, u Premijer ligi BiH najviše očekuje upravo od tima sa Koševa.

“Kao što svi znaju otac mi je u Sarajevu, želim klubu sve najbolje, posebno sad kad je otac tu, svi mi u familiji smo navijači, bolesnici za Sarajevom i mislim da će sve biti u najboljem redu”, rekao je za kraj Aldin Janjoš.

almir osmanhodzicterry stotts
KOMENTARI

KOMENTARI