Sport Centar

Jagodić: Jako me veseli što smo danas bili jako efikasni, protiv Mladosti ćemo imati širi izbor igrača

U prvom susretu kakanjskog Rudara i banjalučkog Borca u historiji, domaćin je prošao kao bos po trnju - primio je šest komada od nadahnutih i raspoloženih izabranika Vlade Jagodića, a mrežu Ajdina Dinara pogađali su Jovo Lukić (dva), Siniša Dujaković, Goran Zakarić, Almedin Ziljkić, Bojan Marković.

Jagodić: Jako me veseli što smo danas bili jako efikasni, protiv Mladosti ćemo imati širi izbor igrača

U prvom susretu kakanjskog Rudara i banjalučkog Borca u historiji, domaćin je prošao kao bos po trnju – primio je šest komada od nadahnutih i raspoloženih izabranika Vlade Jagodića, a mrežu Ajdina Dinara pogađali su Jovo Lukić (dva), Siniša Dujaković, Goran Zakarić, Almedin Ziljkić, Bojan Marković.

“Došli smo sa jasnom namjerom i ciljem, a to je da izborimo plasman u četvrtinale. Naš jesenji cilj je da osim visokog plasmana u prvenstvu je i da prezimimo u Kupu BiH. Zato je danas bilo moranje, pogotovo poslije loše igre i rezultata u Bijeljini (1:0)”, rekao je Jagodić nakon utakmice u Kaknju, prenosi Mondo.

Prema njegovim riječima, posebno je zadovoljan efikasnošću svog tima u dvoboju sa Rudarom.

“Danas smo bili efikasni što me jako veseli. U prvom poluvremenu smo iako je teren bio težak bili baš raspucani. Šutnuli smo 14 puta, postigli dva evrogola i to nas je dovelo da možemo na miran, profesionalan i iskusan način odigramo u drugom dijelu. U nastavku je Rudar mijenjao, što nam je dalo mogućnost da još budemo efikasniji. Veseli me broj postignutih pogodaka. Možda nam nije trebao penal, ali mora i propust da se desi. Momci zaslužuju sve pohvale, a mi se okrećemo utakmici za četiri dana”, dodao je šef struke Borca.

Jagodić je istakao da je današnji meč dobar uvod i primjer kako se Borac mora ponašati u gostima, posebno jer protiv Mladosti očekuje i širi roster od današnjeg.

“Opet gostujemo ovdje u Kaknju protiv Mladosti, vjerujem da ćemo imati širi izbor igrača jer Dejan Meleg bi trebalo da dobije pravo nastupa. Što se tiče našeg kapitena Stojana Vranješa, koji je želio da se stavi na raspolaganje i za ovaj susret, međutim, moramo da budemo pametni da ne napravimo štetu zbog njegove povrede. Sutrašnji trening će pokazati hoće li biti u kombinaciji za Mladost”, zaključio je Jagodić.

Četvrtfinale Kupa BiH na rasporedu je 3. marta, polufinalni dvomeč se igra 7. i 21. aprila, a finale 27. maja naredne godine.

fkboracfkrudarkakanjvlado jagodic
KOMENTARI

KOMENTARI

Mehmed.... M.U.S.V.D.G Forza....
Gost
Mehmed.... M.U.S.V.D.G Forza....

Seljoberu ortodosni brdjaninu igro si sa federalnim klibom..

wpDiscuz