Sport Centar

Izviđač želi iznenaditi Celje

Izviđač želi iznenaditi Celje

U prvom kolu Izviđač je poražen na gostovanju kod Meshkov Bresta s 40:29, a unatoč porazu igrači trenera Zdenka Grbavca ostavili su dobar dojam. Prvi put pred svojim navijačima u ovoj sezoni SEHA lige Izviđač će odigrati danas kada u Ljubuškom gostuje najtrofejnija slovenska ekipa Celje.

“Ovogodišnja SEHA liga jedna je od najkvalitetnijih rukometnih liga na svijetu. Mislim da smo u Brestu pokazali da imamo određenu kvalitetu. Iako smo izgubili 11 razlike pokupili smo simpatije novinara i domaćina koji su vidjeli da igramo dobar i moderan rukomet. To očekujem i protiv Celja, kluba s dugogodišnjom tradicijom i stalnim sudionikom Lige prvaka. Naš adut je dobro popunjena dvorana u Ljubuškom, i dat ćemo sve od sebe da pokušamo pobijediti”, kazao je trener Izviđača Zdenko Grbavac i dodao:

“Mi smo najmlađa ekipa u SEHA ligi s prosjekom oko 20 godina. Nemamo iskustvo igranja velikih utakmica, a kroz Premier ligu ova ekipa je stekla jednu dozu iskustva. No, SEHA liga je druga dimenzija, igramo sa ozbiljnim protivnicima koji su u financijskom, organizacijskom i igračkom kadru puno jači od nas. Sada trebamo stjecati iskustvo, da ovi momci vide gdje i koje su njihove mogućnosti i mogu li parirati igračima iz drugih klubova. Mislim da ćemo prikazati dobar rukomet u SEHA ligi i nećemo biti nikome lagan protivnik”.

Kapitan Izviđača Ivan Miličević također očekuje ispunjenu dvoranu u duelu sa slovenskim prvakom, te smatra kako su Ljubušaci nisu bez izgleda.

“Mislim da imamo šanse iznenaditi Celje. Oni su veoma kvalitetni, kao i svaka ekipa u SEHA ligi. Naša je šansa borbenost i zalaganje koju smo dosada pokazivali na našem terenu, i uz potporu s tribina možemo do povoljnog rezultata”, poručio je Miličević.

Utakmica drugog kola SEHA lige između Izviđač Central Osiguranja i Celja Pivovarne Laško igra se danasu 17 sati u Ljubuškom, uz direktan prenos na BHT 1.

milwaukeesead kolasinac
KOMENTARI

KOMENTARI