Sport Centar

Iznenađenje Optike Salihbegović: Nagrade za Čeligiju, Ligatu, Čardakliju, Hasanovića i braću Mrguda

Optika Salihbegović nagrađuje najbolje pojedince 11. sezone Business lige, nastavak saradnje i u sezoni 2020/21.

Iznenađenje Optike Salihbegović: Nagrade za Čeligiju, Ligatu, Čardakliju, Hasanovića i braću Mrguda
FOTO: Najbolji pojedinci 11. sezone Business lige dobit će Hoffman sunčane naočale iz ponude Optike Salihbegović

Optika Salihbegović bila je partner Business lige u 11. izdanju prestižnog nadmetanja privrednih subjekata u malom fudbalu, a saradnja će se nastaviti i u 12. sezoni.

U bogatoj ponudi Optike Salihbegović mogu se pronaći najnoviji modeli sunčanih i dioptrijskih naočala najboljih svjetskih brendova, a prodajne lokacije Optike Salihbegović raspolažu sa najmodernijom oftalmološkom opremom koja klijentima omogućava kvalitetan pregled i uslugu. Više detalja o bogatoj ponudi potražite na web stranici optika-salihbegovic.com kao i na njihovoj zvaničnoj Facebook stranici.

Optika Salihbegović na tržištu BiH prisutna je preko 20 godina

Kao partner Business lige, Optika Salihbegović osigurala je vrijedne nagrade za najbolje pojedince takmičenja.

Nagrade u 11. sezoni SC Business lige, sunčane naočale brenda Hoffman, bit će uručene Dženanu Čeligiji (SIPA) kao najboljem igraču lige, Erminu Mrgudi (BOSNALIJEK) kao najboljem igraču-uposleniku. Najbolji strijelac lige Jasmin Ligata (MRKULIĆ COMPANY), najbolji strijelac uposlenik Almir Čardaklija (BH TELECOM) također će dobiti nagrade Optike Salihbegović, kao i najbolji golman Ersin Mrguda (BOSNALIJEK) i Haris Hasanović (MRKULIĆ COMPANY) kao najbolji golman-uposlenik.

“Pripreme za 12. sezonu Business lige su krenule, a sretni smo što će Optika Salihbegović ponovo biti partner i sponzor našeg takmičenja. Najbolji igrači i u 12. sezoni SC Business lige se mogu nadati da pružanjem dobrih partija osvoje neku od odličnih nagrada koje će im pripremiti Optika Salihbegović.” – saopćeno je od strane organizatora SC Business Lige.

Broj učesnika Business lige je ograničen, prijavite ekipu na vrijeme na e-mail: sc.bliga@gmail.com

Prijave za novu, 12. sezonu Business lige 2020/21 su otvorene i mogu se izvršiti putem e-maila: sc.bliga@gmail.com, a dodatne informacije zainteresovani mogu dobiti i putem brojeva telefona 033/200-576 ili mobitela/Vibera 060/303-9393.

business ligajasmin ligataoptika salihbegovic
KOMENTARI