Sport Centar

Ivanković: Primili smo gol iz izmišljenog faula, cijelu sedmicu smo upozoravali na prekide

Željezničar je savladao Zrinjski na Grbavici u zaostaloj utakmici šestog kola m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine (1:0), a Mario Ivanković, koji umjesto Mladena Žižovića vodi ekipu, smatra da je njegova ekipa primila gol iz "izmišljenog" faula.

Ivanković: Primili smo gol iz izmišljenog faula, cijelu sedmicu smo upozoravali na prekide

Željezničar je savladao Zrinjski na Grbavici u zaostaloj utakmici šestog kola m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine (1:0), a Mario Ivanković, koji umjesto Mladena Žižovića vodi ekipu, smatra da je njegova ekipa primila gol iz “izmišljenog” faula.

Ivanković je na Grbavicu došao bez Ivana Brkića, Rijada Sadikua, Luisa Ibaneza, Zarije Lambulića, Dinka Trebotića i Nemanje Bilbije, čiji se izostanak, prema njegovim riječima, najviše osjetio.

“Ne možemo ništa prigovoriti igračima. Najviše se osjetio izostanak Bilbije. Falilo nam je realizacije. Cijelu sedmicu smo upozoravali na prekide. Vježbali smo da se odbranimo. Moram reći da smo primili gol iz izmišljenog faula”, rekao je Ivanković, dodavši:

“Na nama je da se saberemo. Željezničar je bio spretniji i sretniji. Moramo se skupiti i da u derbiju protiv Veleža konačno pokažemo svoje pravo lice”.

fkzeljeznicarhskrzrinjskimario ivankovic
KOMENTARI

KOMENTARI