Sport Centar

Ivanković i Musa: Ovaj put ćemo pametnije nego u Prijedoru, tri boda za stabilnu situaciju

Novu priliku za prvu pobjedu u sezoni igrači NK Široki Brijeg imaju u nedjelju, kada im na Pecaru u goste stiže ekipa Radnika iz Bijeljine.

Ivanković i Musa: Ovaj put ćemo pametnije nego u Prijedoru, tri boda za stabilnu situaciju
FOTO: Facebook/NK Široki Brijeg

Novu priliku za prvu pobjedu u sezoni igrači NK Široki Brijeg imaju u nedjelju, kada im na Pecaru u goste stiže ekipa Radnika iz Bijeljine.

Dvoboj s Bijeljincima na današnjoj konferenciji za medije najavili su pomoćni trener Širokog Brijega Jure Ivanković i kapiten Božo Musa.

U uvodna dva kola smo rezultatski podbacili, jer smo očekivali minimalno četiri boda. Ovo nam je nova prilika za prvu pobjedu i vjerujem kako ćemo i ostvariti naš cilj uz pomoć navijača“, rekao je Ivanković i najavio kako od igrača očekuje pravu igru i pravi angažman.

“S tri boda bi se sigurno vratili u neku stabilnu situaciju, posebno nakon posljednje tri utakmice bez pobjede, i tako navijačima vratili osmijeh na lice”, dodao je Ivanković.

I kapiten Musa je istaknuo kako Široki Brijeg mora pobjedom potvrditi svoju kvalitetu i tako započeti pobjednički niz nakon ispuštenih bodova u uvodna dva kola.

“Nadam se kako ćemo s tri boda protiv Radnika krenuti pobjedničkim kolosijekom. Svi u klubu priželjkujemo pobjedu. Od prve minute ćemo krenuti napadački i pokazati kako je Pecara naš dom. Ovdje smo uvijek favoriti i tako se trebamo postaviti”, poručio je Musa.

Pomoćni trener Jure Ivanković se konkretno osvrnuo i na momčad Radnika koja nema nijedan bod u dosadašnja dva kola.

“Iza njih je dosta turbulentno razdoblje, doživjeli su brojne promjene i mnogi igrači su ih napustili. Ipak, došli su mladi igrači s određenom reputacijom i kvalitetom, a i neki su igrali za mlađe uzraste Bosne i Hercegovine i Srbije. Oni na Pecari nemaju što izgubiti i takve su utakmice u pravilu najteže. No, ovaj put ćemo pametnije nego u Prijedoru, očekujem tri boda”, smatra Ivanković.

U momčadi Širokog Brijega za utakmicu protiv Radnika neće konkurirati povrijeđeni Kristijan Medić te Valentino Vujinović koji još uvijek čeka potrebnu dokumentaciju za registraciju.

Uloga dijelitelja pravde u ovoj utakmici pripala je mladom sucu Danijelu Boji iz Kiseljaka. Utakmica se igra u nedjelju od 21 sat, a TV prijenos nije osiguran.

bozo musajure ivankovicnksirokibrijeg
KOMENTARI

KOMENTARI