Sport Centar

Ivanković: Dolazi nam ekipa koja zaslužuje poštovanje, oni ubiru plodove kvalitetnog rada

U 10. kolu m:tel Premijer lige BiH momčad NK Široki Brijeg ugostit će vodeći tim prvenstva FK Tuzla City.

Ivanković: Dolazi nam ekipa koja zaslužuje poštovanje, oni ubiru plodove kvalitetnog rada
FOTO: jabuka.tv

U 10. kolu m:tel Premijer lige BiH momčad NK Široki Brijeg ugostit će vodeći tim prvenstva FK Tuzla City.

Na današnjoj konferenciji za medije utakmicu su najavili šef stručnog stožera Jure Ivanković i krilni napadač Tonći Mujan.

“Sve su naše misli usmjerene na utakmicu s Tuzla Cityjem. Dolazi nam ekipa koja zaslužuje poštovanje za sve što su napravili u dosadašnjem dijelu prvenstva. Odradili su cjelovite pripreme, nisu igrali europske utakmice i ubiru plodove kvalitetnog rada. Imaju odličnog i iskusnog trenera koji razumije ovu ligu”, rekao je Jure Ivanković i dodao kako su složili momčad s iskusnim pojedincima koji su spremni u svakom trenutku riješiti utakmicu.

Imaju po dva igrača približne kvalitete na svakoj poziciji. Nisu slučajno na vrhu, stabilni su, čvrsti i znaju što rade. Jednostavne stvari rade na najbolji način”, dodao je.

Ipak, Ivanković smatra kako njegova momčad ima dosta prostora za napredak. Vjeruje kako „plavo-bijeli“ mogu i te kako zaprijetiti trenutačno vodećoj momčadi lige.

“Želimo pokazati da vrijedimo, a pobjeda bi bila znak igračima da možemo. Ipak, ne živi se samo od jedne utakmice, treba biti dobar u kontinuitetu. Mi smo optimisti, vjerujem u ovu momčad”, poručio je Ivanković.

Iza Tonćija Mujana su tri tjedna rada s novim suigračima. Ističe kako se kvalitetno radi na treninzima i kako će sigurno pozitivni rezultati doći kao kruna ozbiljnog rada.

“Sve što radimo ima svrhu. Vjerujem da nam se s ovom utakmicom može otvoriti. Našim kvalitetnim radom doći će i rezultati. Sva naša energija je usmjerena u tom smjeru”, istaknuo je Mujan.

“Naše su mogućnosti velike i samo je pitanje kada ćemo početi ubirati plodove rade. Dižemo se, stvaramo prilike, sigurno će doći i golovi i pobjede”, dodao je.

Za ovu utakmicu Jure Ivanković ima slatke brige. U konkurenciji su svi igrači, osim od ranije ozlijeđenoga Ivana Ikića čiji oporavak teče u najboljem redu.

Utakmica je na rasporedu u srijedu, 22. septembrana Pecari u 18 sati uz direktantelevizijski prijenos na platformi Moja TV. Utakmicu na Pecari sudit će Dragan Petrović iz Banja Luke.

jure ivankovicnksirokibrijegtonci mujan
KOMENTARI

KOMENTARI