Sport Centar

Incident u Banjoj Luci: Otac Nemanje Bilbije napao bivšeg predsjednika FK Borac

Trener juniorskog tima FK Borac Milorad Bilbija u utorak je napao direktora Novinske agencije Republike Srpske (SRNA) Radmila Šipovca i njegovog sina Mihaila, piše "EuroBlic".

Incident u Banjoj Luci: Otac Nemanje Bilbije napao bivšeg predsjednika FK Borac

Trener juniorskog tima FK Borac Milorad Bilbija u utorak je napao direktora Novinske agencije Republike Srpske (SRNA) Radmila Šipovca, nekadašnjeg predsjednika FK Borac, i njegovog sina Mihaila, piše “EuroBlic”.

Kako se navodi, incident se dogodio ispred Gradskog stadiona u Banjoj Luci, gdje je prvo nastala svađa Bilbije i Šipovca, nakon čega je tuča prijavljena Policijskoj upravi Banjaluka.

“Prijavljeno je da je na parkingu ispred pomoćnog fudbalskog terena u Ulici vladike Platona došlo do vrijeđanja, a zatim i fizičkog sukoba između tri osobe koje su zatim identifikovane i riječ je o R.Š., M. Š. i M.B.”, saopštio je portparol PU Banjaluka Marija Markanović za “EuroBlic”.

“Šipovac je stajao sa jednim članom FK Borac kod pomoćnih terena i tada je automobilom naišao Bilbija i kroz otvoren prozor krenuo da vrijeđa Šipovca koji mu nije ostao dužan”, navodi očevidac i dodaje da je Bilbija zaustavio vozilo i krenuo prema Šipovcu u namjeri da se obračuna sa njim.

“Kada je vidio da Bilbija ide prema njegovom ocu, u sukob se umiješao Mihailo Šipovac i nakon naguravanja i svađe počeli su se tući“, navodi izvor EuroBlica.

Milorad Bilbija je bivši fudbaler crveno-plavih i trener mladih selekcija, a otac je nekadašnjeg reprezentativca BiH Nemanje Bilbije.

fkborac
KOMENTARI

KOMENTARI