Sport Centar

Igrači Proletera nasrnuli na sudije: U gužvi učestvovao i bivši igrač Željezničara (VIDEO)

Zaostala utakmica 16. kola Superlige između Proletera i Radničkog, koja je odigrana u subotu na "Karađorđu" i završena je bez pobjednika (1:1), ponovo je izazvala mnogo bure zbog ružnih scena koju je vidjela malobrojna publika u Novom Sadu.

Igrači Proletera nasrnuli na sudije: U gužvi učestvovao i bivši igrač Željezničara (VIDEO)

Zaostala utakmica 16. kola Superlige između Proletera i Radničkog, koja je odigrana u subotu na “Karađorđu” i završena je bez pobjednika (1:1), ponovo je izazvala mnogo bure zbog ružnih scena koju je vidjela malobrojna publika u Novom Sadu.

Naime, igrači Proletera pobjesneli su na glavnog sudiju Zorana Širokog i njegove pomoćnike zbog odluke da priznaju gol Radničkog, iako su domaći mislili da je lopta izbačena sa gol-linije…

Prvo je Bojan Kovačević jurio sudiju Zorana Širokog, da bi potom Aleksandar Andrejević, koji je postigao auto-gol, nasrnuo na pomoćnika sa desne strane, pa su mu ostali stigli u pomoć, prenosi mondo.rs.

“Frka” je trajala nekoliko minuta i završila se sa tek dva žuta kartona za igrače Proletera – prvo za Aleksandra Andrejevića (koji je na kraju i isključen), pa za nekadašnjeg fudbalera Željezničara Uglješu Radinovića koji nije bio ni na terenu, ali je uskočio u gužvu.

Pogledajte sporne detalje iz Novog Sada klikom OVDJE.

Tabela Superlige

proleterradnicki nisugljesa radinovic
KOMENTARI

KOMENTARI