Sport Centar

Igrači, klubovi i Sindikat Profesionalnih Fudbalera BiH u humanitarnoj akciji za Školu fudbala Respekt

Sindikat Profesionalnih Fudbalera BiH u saradnji sa igračima i klubovima iz Bosne i Hercegovine pokrnuo je humanitarnu akciju, s ciljem prikupljanja sredstava za podršku Škole fudbala "Respekt", koja besplatno pruža mogućnost treniranja fudbala svakom dječaku i djevojčici, uključujući djecu s poteškoćama u razvoju.

Igrači, klubovi i Sindikat Profesionalnih Fudbalera BiH u humanitarnoj akciji za Školu fudbala Respekt

Sindikat Profesionalnih Fudbalera BiH u saradnji sa igračima i klubovima iz Bosne i Hercegovine pokrnuo je humanitarnu akciju, s ciljem prikupljanja sredstava za podršku Škole fudbala “Respekt”, koja besplatno pruža mogućnost treniranja fudbala svakom dječaku i djevojčici, uključujući djecu s poteškoćama u razvoju.

“U komentarima na slike dresova ostavite vašu ponudu. Početna cijena za svaki dres bh. klubova iznosi 100 KM, a naša aukcija traje do 15.12. tekuće godine, kada ćemo onima koji su najviše ponudili za dres svog voljenog kluba dostaviti isti.

Sindikat Profesionalnih Fudbalera BiH poziva sve navijače, sportske zaljubljenike i ljude dobre volje da se uključe u našu akciju, te da kupe jedan od dresova, a kompletan prihod usmjerit ćemo ka finansijskoj podršci ŠF Respekt.

Zahvaljujemo se igračima i gotovo svim klubovima koji su učestvovali u ovoj aktivnosti, obzirom da su pokazali svijest o tome da je sport, u našem slučaju fudbal, mnogo više od same igre”, navodi se u saopštenju na Facebook stranici.

sindikat profesionalnih fudbalera bih
KOMENTARI

KOMENTARI