Sport Centar

Igor Dodik prokomentarisao reakciju publike na govor njegovog oca prilikom otvaranja EYOF-a

Milorad Dodik održao je govor tokom otvaranja EYOF-a na stadionu "Asim Ferhatović Hase" popraćen zvižducima, ali i aplauzom.

Igor Dodik prokomentarisao reakciju publike na govor njegovog oca prilikom otvaranja EYOF-a

Milorad Dodik održao je govor tokom otvaranja EYOF-a na stadionu “Asim Ferhatović Hase” popraćen zvižducima, ali i aplauzom.

Predsjedavajući Predsjedništva BiH je održao dosta nadahnut govor o olimpijskom duhu i odbrani sportske časti. Mlade takmičare je pozvao da dostojanstveno brane čast na ovogodišnjem takmičenju. On se zahvalio Olimpijskom komitetu koji je organizovao igre za mlade.

Reakcije na njegov govor od sinoć se tumače na različite načine, a sve je prokomentarisao na Twitteru i njegov sin Igor Dodik, inače generalni menadžer Košarkaškog kluba Igokea.

“U nimalo prijatnom ambijentu, stoički održati jako dobar i u pomirljivim tonovima govor kako i dolikuje otvaranju ovakve sportske manifestacije… Ali, Bože moj, opet je kriv što je pomenuo da je Srpska izdvojila sredstva u Jahorinu…Živi i zdravi bili”, napisao je Dodik mlađi.

Govor Milorada Dodika možete poslušati i pogledati ovdje:

eyof 2019igor dodikmilorad dodik
KOMENTARI

KOMENTARI

Haris
Gost

ne rise Dodo junior. Tvoj otac je toliko jada donio ovim ljudima koji su bili na trebinama da bih Skaka radi poziva predsjednistva na celu sa tvojim ocem, trebao podnjeti ostavku.

Tvoj otac je zlo za BiH drustvo. Bolje je da ne komentarises nista.

John Malkovich
Gost

zasto je pomenuo finansiranje pojedinih segmenata EYOF-a kada to niko nije ni pominjao niti je bila temetika ove kako si i sam nazvao sportske manifestacije?

Zato sto svaku priliku, pa i ovu sportsku, koristi u svoje politicke prljave igre. Njegov govor, i tvoj post su bullshit!

Gramatiçar
Gost

Ni malo se piše zajedno.

wpDiscuz