Sport Centar

Iako su najavili ‘invaziju’ na Grbavicu: Situacija i dalje nije sjajna, dio Lešinara bojkotuje utakmice

Prije nekoliko dana Fudbalski klub Borac Banjaluka potvrdio je da je došlo do 'dogovora' između kluba i navijačke grupe 'Lešinari' kako bi se ovi navijači vratili na utakmice banjalučkog premijerligaša.

Iako su najavili ‘invaziju’ na Grbavicu: Situacija i dalje nije sjajna, dio Lešinara bojkotuje utakmice

Prije nekoliko dana Fudbalski klub Borac Banjaluka potvrdio je da je došlo do ‘dogovora’ između kluba i navijačke grupe ‘Lešinari’ kako bi se ovi navijači vratili na utakmice banjalučkog premijerligaša.

Borac se vratio u Premijer ligu, a već u prvom kolu ga očekuje i veliki derbi protiv Željezničara na Grbavici. Bit će to veoma privlačan izazov za gostujuće navijače koji su u velikom broju najavili dolazak u Sarajevo.

Očekuje se da oko 250 navijača banjalučkog kluba stigne na Grbavicu, no situacija i dalje nije sjajna jer neće kompletan sastav ‘Lešinara’ na naredne utakmice.

Kako prenosi Mondo, grupa navijača Borca iz naselja Čaire i dalje bojkotuje utakmice ovog kluba te su protiv aktuelne Uprave FK Borac.

fkboracfkzeljeznicarlesinari
KOMENTARI

KOMENTARI

Roberto Karlos
Gost

Ne kontam… Ima ih nimalo, i jedan dio nece doci!? Pa koliko ce ih biti? 13? 14? 6?

Računar
Gost

Dolaze sva šestorica.

Bosna
Gost

Jako bitna vijest stvarno. Jos imajuci u vidu stav ovakvih jadnika prema drzavi,razlog vise da ignorisete, ali glupu balija je to.

wpDiscuz