Sport Centar

Iako ne igra u Evertonu: James Rodriguez odbio otići na posudbu u Basaksehir

James Rodriguez jedan je od onih igrača za koje se voli reći da "udaraju loptu drugačije od drugih". Njegovo znanje je neupitno, ali pristup je. I tu je problem. Naročito kad igrate u fizički najzahtjevnijoj ligi svijeta, engleskoj Premier ligi…

Iako ne igra u Evertonu: James Rodriguez odbio otići na posudbu u Basaksehir

James Rodriguez jedan je od onih igrača za koje se voli reći da “udaraju loptu drugačije od drugih”. Njegovo znanje je neupitno, ali pristup je. I tu je problem. Naročito kad igrate u fizički najzahtjevnijoj ligi svijeta, engleskoj Premier ligi…

Gdje se James u ovom trenutku nalazi, malo ko zna. Zna se da nije u Engleskoj, da se ne sprema na nadolazeće utakmice Evertona i da je, pretpostavljamo, potpuno van optimalne fizičke spreme. Lani je pod Carlom Ancelottijem pokazao da nije zaboravio igrati nogomet, da je i dalje u stanju biti igrač prevage na terenu kad to želi, ali nakon što je Italijan otišao put Madrida, Rodriguez kao da je digao ruke od Evertona.

Posljednjih dana pisalo se da će vjerovatno put Turske. Tamo prelazni rok i dalje traje, Turci na taj način pokušavaju privući najveće zvijezde kad im propadne ono čemu su se nadali, ali usprkos tome što su pregovori Istanbul Basaksehira i Evertona bili itekako ozbiljni kako bi Kolumbijac preselio u tursku metropolu, od toga, izgleda, na kraju neće biti ništa.

Naime, prema onome što javlja Marca, Rodriguez je odbio mogućnost prelaska u spomenuti turski klub na posudbu. Iako je sam izjavio kako mu se ne sviđa život na Otoku, kako ga smetaju kiše i kako nije navikao na tako niske temperature, on i dalje nije spreman odlučiti što bi dalje u karijeri.

Jer, izgledno je da je njegova otočka avantura završila. Kolumbijac je pokazao manjak poštovanja prema navijačima izjavom da ne zna s kim njegova ekipa igra za vikend dok je on na odmoru, a opet, svaku mogućnost transfera odbija.

S Jamesom nikad nije dosadno. Kako na terenu, tako i van njega.

evertonistanbul basaksehirjames rodriguez
KOMENTARI

KOMENTARI