Sport Centar

Hotel Hills nova destinacija SC Business lige: Savremeno opremljena dvorana fantastičnog kompleksa domaćin nove sezone

Kompleks Hotela Hills će u predstojećoj 12. sezoni biti domaćin Business lige 2020/21.

Hotel Hills nova destinacija SC Business lige: Savremeno opremljena dvorana fantastičnog kompleksa domaćin nove sezone

Kompleks Hotela Hills će u predstojećoj 12. sezoni biti domaćin Business lige 2020/21.

Hotel Hills je prvi i jedinstveni centar na području Bosne i Hercegovine koji raspolaže sa kongresnim i modernim convention centrom sa oko 4.000 sjedećih mjesta i 20 sala koji, prije svega, funkcionira kao prostor za održavanje kongresa, konferencija i svečanih prijema, sajmova, manjih i većih prezentacija i slično.

„Raduje nas činjenica da će sportski centar koji se nalazi u sklopu Hotela Hills biti domaćin ovogodišnje Business lige. Vjerujemo da će ova saradnja unaprijediti i kvalitetu takmičenja“ – izjavila je Nermina Sefer, direktorica Hotela Hills.

Sportski centar Hotela Hills od otvaranja 2018. godine već je bio domaćin velikom broju regionalnih i evropskih takmičenja, a uz smještajne, wellness, spa i fitness kapacitete hotela postao jedan od obaveznih destinacija za sve sportiste, od profesionalaca do rekreativaca.

U sportskom centru hotela Hills organizovane su pripreme za znatan broj sportskih klubova i reprezentacija i to za košarku, rukomet, judo, futsal… a ne smijemo zaboraviti ni naše vjerne klijente koji rekrativno koriste naše sportske dvorane, parket ili teren sa plastičnom travom. Vjerujemo da je ovo samo početak naše uspješne saradnje i narednih godina. Učesnicima Business lige želimo dobru igru i neka pobjedi najbolji!“ – zaključila je Sefer.

Sve sale Hotela Hills su opremljene najmodernijom tehničkom opremom – projektorima visoke rezolucije, led ekranima, profesionalnim ozvučenjem, bežičnim i žičanim mikrofinima, ambijentalnom rasvjetom, moving head, opremom za simultani prevod, flipchart tablama, govornicama… za organizaciju i najzahtjevnih događaja. Multifunkcionalnost prostora omogućuje organizaciju team buildinga i sportskih priprema na sportskim terenima sa parketom ili umjetnom travom, a koje su rađene prema karakteristima FIBA i IHF. Najveća prednost kongresnih i konvencijskih sala je mogućnost podjele istih na manje ili veće prostorije.

Gosti i posjetioci mogu uživati u prelijepom ambijentu Wellness i Spa centra Hotela Hills sa 12 različitih sadržaja (relax soba, tepidarijum, slana soba, hladna soba, turski hamam, rimsko kupatilo, tri vrste sauna, fitness centar, masažna staza, tuš doživljaj), te otvorenim i zatvorenim bazenima Termalne rivijere u sklopu hotela.

Pored svih navedenih sadržaja u sklopu hotela se nalaze i najsavremenije sportske dvorane sa parketom, sala sa umjetnom travom, luksuzno opremljenim svlačionicama, te mini barom i parkingom, tako da učesnici pored sigurnosti svojih automobila će imati potpuni ugođaji i nakon odigranih susreta imaju priliku popiti piće i družiti se bez odlaska na drugu lokaciju.

Vrijedi istaći da je Hotel Hills za narednu sezonu spremio i nagrade za najbolje pojedince SC Business lige, međutim nagrade će za sada ostati iznenađenje.

Prijave za 12. sezonu Business lige su i dalje otvorene. Obzirom da je broj ekipa ograničen, zainteresovane kompanije se trebaju prijaviti na vrijeme i osigurati svoje mjesto putem e-maila: sc.bliga@gmail.com ili na brojeve telefona 060/303-9393 i 033/200-576. Detalji o takmičenju dostupni su na ovom linku.

12 sezonahotel hillsprijavi ekipusc business liga
KOMENTARI