Sport Centar

Horde zla: Sabrini Buljubašić i Valentinu Ilievskom nije mjesto u FK Sarajevo

Najvatreniji navijači FK Sarajevo, popularne Horde zla, poslali su pismo rukovodstvu kluba uoči najavljene sjednice Skupštine (nedjelja, 19. septembra).

Horde zla: Sabrini Buljubašić i Valentinu Ilievskom nije mjesto u FK Sarajevo

Najvatreniji navijači FK Sarajevo, popularne Horde zla, poslali su pismo rukovodstvu kluba uoči najavljene sjednice Skupštine (nedjelja, 19. septembra).

U obraćanju članovima Upravnog i Nadzornog odbora, te direktorici Sabrini Buljubašić, napisali su sljedeće:

“Poštovani,

povodom aktuelne situacije u FK Sarajevo, osjećamo dužnost da se obratimo kako javnosti, tako i trenutnom menadžmentu FK Sarajevo, te svim relevantnim faktorima u i oko FK Sarajevo.

Udruženje navijača FK Sarajevo pozdravlja najavljeni potencijalni dolazak novog investitora i sa punom pažnjom i zanimanjem prati razvoj situacije i predstojeću Skupštinu FK Sarajevo koja je najavljena za nedjelju u hotelu Ibis Styles Sarajevo sa početkom u 14 sati. Ovim putem želimo da upoznamo javnost, ali i potencijalne dolazeće investitore sa stavom UNFKS i navijačke grupe Horde zla, a vezano za još uvijek aktuelnu direktoricu i još uvijek aktuelnog predsjednika Skupštine FK Sarajevo.

Pomenute osobe smatramo najgodvornijim, trenutno preostalim, funkcionerima FK Sarajevo za katastrofalno poslovanje i dubiozu u kojoj se FK Sarajevo nalazi proteklih godina.

Svojim nesavjesnim radom doveli su NAŠ klub do značajnih gubitaka, kako na sportskom planu, tako i na finansijskom, pokazali šta znači netransparentan rad, nesavjesno poslovanje i rad van granica ovlaštenja. Sabrini Buljubašić i Valentinu Ilievskom nije mjesto u FK Sarajevo i nikada neće imati podršku navijačkog korpusa, bez obzira o kojoj tribini stadiona Asim Ferhatović Hase bilo riječ. Također, povodom špekulacija za imenovanje novog člana Upravnog odbora FK Sarajevo, napominjemo da pristalice drugih klubova nikada neće biti predstavnici NAŠEG kluba.

Nadalje, ovim putem izražavamo punu podršku još uvijek aktuelnim članovima UO, gospodinu Hajrudinu Kapetanoviću i gospodinu Elviru Lemešu za koje smatramo da su svojim radom, za razliku od gore imenovanih funkcionera kluba, pokazali privrženost prosperitetu FK Sarajevo te time dokazali iskrene namjere u kreiranju bolje budućnosti za NAŠ klub.

Za kraj pozivamo sve navijače FK Sarajevo da danas u što većem broju dođu na stadion i bez obzira na kojoj tribini se nalazili pruže podršku, kako našim igračima tako i stavovima Udruženja navijača FK Sarajevo i navijačke grupe Horde zla”.

fksarajevohorde zlasabrina buljubasicunfks horde zla
KOMENTARI

KOMENTARI

Mackicmehmed@gmail.com
Gost

Sve fino receno, ali, ako ima imalo morala podnjela bi ostavku…

Mackicmehmed@gmail.com
Gost

Odkad se Zena ima Pitat u inutar FK Sarajevo…

tito
Gost

gluposti…ona ništa nije mogla uraditi bez znanja investitora Tana, pa Nama, pa sada opet Tana i Mirvića. Nije ona adresa za nezadovoljstvo raje. Adresa je upravni odbor ili bord direktora koji je podržao plan, usvojio izvještaje i donio niz loših odluka u vrijeme korone. INVESTITOR JE KRIVAC

wpDiscuz