Sport Centar

Hodžić: Sloboda nema slabe tačke

Hodžić: Sloboda nema slabe tačke

Prvotimac tima iz Bijeljine, Dušan Hodžić je istakao kako će fudbleri Radnika dati sve od sebe jer je ovo sjajna prilika da ispišu historiju kluba.

“Trener Petrović je bio u beogradskom Radu, kada sam ja trenirao u mlađim kategorijama tog kluba, tako da se poznajemo još iz tih dana. U mlađim kategorijama sam igrao i ofanzivno i defanzivno, a ispostavilo se da je procjena trenera bila ispravna. Iskreno i meni godi da igram bliže protivničkom golu”, rekao je Hodžić, te dodao:

“Mi ćemo dati sve od sebe na današnjoj utakmici. Ovaj dvomeč nam je izvanredna prilika da se upišemo u historiju Radnika. Utakmica će biti jako naporna. Teško je reći da Sloboda ima slabe tačke. Oni su pobijedili i Sarajevo i Željezničar. Ekipa sa su za respekt, a kao i mi, zasluženo su došli do finala kupa.”

Desnokrilni napadač se brzo uklopio u igru Radnika, a sa Markom Obradovićem čini jedan od prepoznatljivijih tandema u bosanskohercegovačkom fudbalu.

“Sa Markom se jako dobro razumijem na terenu. On je veliki Borac, jako je snažan, odlično se kreće po terenu, pa je na meni jedino da uputim dobar centaršut”, bile su riječi Dušana Hodžića.

amina kajtazterry stotts
KOMENTARI

KOMENTARI