Sport Centar

Hodžić odlazi u inozemstvo, ali do kraja sezone ostaje u Slobodi kao posuđeni igrač

Armin Hodžić karijeru će nastaviti u inostranstvu, ali do kraja sezone nastupat će za Slobodu kao posuđen igrač.

Hodžić odlazi u inozemstvo, ali do kraja sezone ostaje u Slobodi kao posuđeni igrač

Armin Hodžić karijeru će nastaviti u inostranstvu, ali do kraja sezone nastupat će za Slobodu kao posuđen igrač.

Ovu informaciju objavio je tuzlanski klub na zvaničnom Facebook profilu. Neobično je to što se u objavi ne navodi u koji inozemni tim Hodžić prelazi.

U objavi FK Sloboda se ističe:

Početkom priprema u našem klubu polako ali sigurno sklapa se igračka križaljka za nastavak sezone BH Telecom Premijer lige BiH. Nakon Husejinovića, Golubovića, Herića, Hajdarevića poznata je i sudbina Armina Hodžića. Svoju karijeru nastavit će u inostranstvu, a do kraja sezone kao posuđen igrač nastupat će za naš klub.

Zbog ljubavi koje ima prema FK Sloboda Tuzla odlučio je da do kraja sezone nosi crveno-crni dres. Nakon obimnih i iscrpljujućih pregovora dogovor je postignut na obostrano zadovoljstvo. Armin će produžiti svoj boravak na Tušnju do kraja sezone, a klub će na ime transfera dobiti i određenu novčanu odštetu.

Svojim saigračima pridružit će se već na sutrašnjem treningu koji je na rasporedu od 12 sati na pomoćnom terenu stadiona Tušanj. Sigurno da će svojim trudom, radom, ali naravno i kvalitetom doprinijeti razvoju kvaliteta igre ali i ispunjavanju glavnog cilja, ostanka u Premijer ligi i ostvarivanja što boljih sportskih rezultata FK Sloboda Tuzla u narednom periodu”.

PLBiH

armin hodzicfksloboda
KOMENTARI

KOMENTARI

Bagzi
Gost

Otkad se na bosanskom pise inozemstvo?

Damir
Gost
Biće momak da tebe niko nije ni tražio ovih dana, od kada si slobodan igrač. Inostrani angažman trenutno ne postoji, tako bar ti reče u intervjuu (11.01.2020 SC). Prema tome ne možeš biti ni posuđen, već želiš u Slobodi održavati formu dok tražiš angažman. Znao si da ti ističe ugovor, kao i tvoj menadžer i vjerovatno tražite već duže taj angažman i to kao slobodan igrač i vidiš da od toga nema ništa! Nego treba Sloboda tebi račun za održavanje forme ispostaviti, a dio kolača će svakako dobiti jer si prošao omladinske sekcije. Dosta je više “ljubavi” svih vas prema… Čitaj više »
wpDiscuz