Sport Centar

Hadžić za SC: Krivo mi je što nisam dobio više prilike da se dokažem u bordo dresu

Nedim Hadžić je prije dva dana napustio Sarajevo i prešao u redove Leixoesa.

Hadžić za SC: Krivo mi je što nisam dobio više prilike da se dokažem u bordo dresu

Nedim Hadžić je prije dva dana napustio Sarajevo i prešao u redove Leixoesa, sa kojim je potpisao ugovor na dvije godine i šest mjeseci.

Mladi bh. napadač je na početku razgovora za SCsport.ba otkrio prve impresije od dolaska u Portugal.

”Ovdje je sve zaista fantastično, ljudi iz kluba, ali i saigrači su me odlično primili, tako da već osjećam da mi je ovo prava prilika da se dokažem, a to mi je najvažnije.”

Rano je napustio ekipu sa Koševa, a prema njegovim riječima- ostaje žal što sa Bordo ekipom nije osvoji neki trofej.

”Naravno da ostaje žal što sam rano napustio Sarajevo, jer sam želio da sa ekipom dođem do trofeja. Nažalost, to nisam uspio, ali mi je i veoma krivo što nisam dobio više prilike da se dokažem u bordo dresu, te pokažem koliko vrijedim.”

U mlađim kategorijama bio je označen kao veliki talenat, a evropski mediji su ga poredili sa Luisom Suarezom, međutim to ovom mladom napadaču nije pravilo pritisak.

”Kada dobro raditi na treninzima, te na utakmicama igrate odlično i zabijate golove, imat ćete pozitivne komentare, ako je obrnuto imate negativne komentare, to je uvijek tako. Mediji su me počeli porediti sa Suarezom, ali ja se nisam obazirao, jer mi je draže da me zovu mojim imenom, nego da prave usporedbu sa nekim.”

Za kraj razgovora, napadač je otkrio šta želi da ostvari u dresu Leixoesa.

”Prije svega želim samo da treniram i da igram u kontinuitetu, mislim da je to najvažnije. Sada sam maksimalno skoncentrisan da se dokažem ovdje, a šta će se dešavati u budućnosti to ne znam”, rekao je Nedim Hadžić za SCsport.ba.

fksarajevonedim hadzic
KOMENTARI

KOMENTARI

Ivica
Gost

Moj mladicu, da znas u kakvom si goovnetu od kluba ponikao..prokleti bili ko vas prodade..do jucer sam bio PITAR ali nakon ovog prijelaznog roka-nikad vise!

wpDiscuz