Sport Centar

Hadžić: Ponovo smo dobili najtežeg rivala; Velkoski: Imamo vremena da nađemo mane

Sarajevo će u trećem pretkolu Evropske lige igrati protiv poraženog iz dvomeča BATE Borisov - Rosenborg, a koordinator sportskog segmenta, Emir Hadžić, kao i kapiten bordo kluba, Krste Velkoski, slažu se da je u pitanju težak protivnik, ko god to bio.

Hadžić: Ponovo smo dobili najtežeg rivala; Velkoski: Imamo vremena da nađemo mane

Sarajevo će u trećem pretkolu Evropske lige igrati protiv poraženog iz dvomeča BATE Borisov – Rosenborg, a koordinator sportskog segmenta, Emir Hadžić, kao i kapiten bordo kluba, Krste Velkoski, slažu se da je u pitanju težak protivnik, ko god to bio.

Sarajevo će nakon dvomeča saznati protivnika u borbi za play-off, a sa Koševa ističu da je u pitanju vjerovatno i najteži mogući posao.

“Stvarno teški protivnici, ali mi smo pokazali da možemo i protiv većih ekipa da odigramo kvalitetno. Nadam se da će i ovaj put biti tako, svakako da ćemo dobro proučiti ovih desetak dana, da nađemo njihove mane i probamo to da iskoristimo i svakako da se svi nadamo jednom pozitvnom rezultatu“, ističe kapiten Krste Velkoski, a sličnog mišljenja je i Emir Hadžić.

“Kao i u Ligi prvaka dobili smo najtežeg mogućeg protivnika. Možemo biti sretni obzirom da nas očekuje fudbalski spektakl kao protiv Celtica. Mislim da smo pokazali da možemo igrati sa velikim ekipama, protiv Celtica smo pokazali kvalitet i siguran sam da će tako biti i u predstojećim utakmicama. Koga god da dobijemo, sve je moguće. Oni jesu favoriti, ali mi se ne predajemo te imamo igrače koji će dati sve od sebe.”

bate borisovemir hadzicfksarajevokrste velkoskirosenborg
KOMENTARI

KOMENTARI