Sport Centar

Hadžibegić, Smajić i Adžajlić najbrži menadžeri na „Peugeot Race 2019 – powered by AC Blok“

U organizaciji Marketing agencije B40, u subotu 09.02.2019. godine, na olimpijskoj planini Bjelašnica, održano je "14. Međunarodno takmičenje menadžera u skijanju – Peugeot Race 2019 - powered by AC Blok".

Hadžibegić, Smajić i Adžajlić najbrži menadžeri na „Peugeot Race 2019 – powered by AC Blok“

U organizaciji Marketing agencije B40, u subotu 09.02.2019. godine, na olimpijskoj planini Bjelašnica, održano je “14. Međunarodno takmičenje menadžera u skijanju – Peugeot Race 2019 – powered by AC Blok”.

Za takmičenje u skijanju ove godine je bilo prijavljeno 82 menadžera i menadžerki iz BiH i regije, a najbrži su bili:

Menadžerke: 1. Elma Hadžibegić (Zeraa-Hepok), 2. Maja Lukić-Schade (Vijeće Evrope), 3. Alma Skopljak-Ramović (BH Telecom)
Menadžeri preko 50 godina: 1. Samir Smajić (Comprex), 2. Adnan Helda (Aparthotel Amna), 3. Dragan Kovač (Perutnina)
Menadžeri do 50 godine: 1. Ismar Adžajlić (GEN-I), 2. Igor Bilalagić (Bosna-S), 3. Darijan Mileusnić (Tola Company)

Najbolji skijaši-menadžeri su osvojili sedmodnevno testiranje Peugeot automobila po njihovom izboru, vikend u pansionu Staza i proizvode Laško i Hepok. Nagrade je dodijelio predstavnik generalnog sponzora Danijel Despotović.
“Veoma smo počastvovani što smo bili dio ove manifestacije i želimo nastaviti saradnju sa marketing agencijom B40 i u narednim godinama” – izjavio je Despotović, direktor AC Blok.

U sklopu ove manifestacije, prvi put je održana i “R&S odbojka na snijegu 2019“. Učestovalo je 14 ekipa (70 takmičara), a najbolja je bila ekipa Intessa Sanpaolo banke, koja je u finalu pobijedila ekipu Addiko banke rezulatatom 2:0. Treće mjesto je pripalo ekipi R&S. Nagrade najboljim ekipama uručio je Kemal Selmanagić, direktor kompanije R&S Sarajevo, koji je tom prilikom izjavio: “Uposlenici R&S Sarajevo, do sada su bili učesnici ski trke menadžera, svih 13 godina. Ove godine smo se odlučili doprinijeti ovoj manifestaciji sa dodatnim sadržajem, biti domaćin takmičenja u odbojci na snijegu. Izuzetno nam je drago, što smo u opuštenoj atmosferi, okupili naše klijente i družili se sa njima.”

Svi posjetioci Bjelašnice u subotu su imali priliku, pored interesantne ski trke i odbojke na snijegu, mogli pogledati izložene Peugeot automobile. Partneri takmičenja Coca-Cola, Laško, i Hepok su sve takmičare i goste počastili svojim napitcima, a Perutnina ukusnim Poli hrenovkama. Takmičari i ostali skijaši su imali priliku testirati najnovije modele Head skija za slijedeću sezonu 2019/2020, i naručiti ih po promotivnim cijenama. Dječija sportska škola „Proacademia“ je za svu djecu organizovala igre na snijegu.

Da bi se ova manifestacija održala svoj doprinos su dali: Peugeot–AC Blok, R&S, Coca – Cola, Poli, Laško Malt, Bed&Breakfast / Bar&Restaurant Staza, Addiko Bank, Jami, Vf komerc, Verso, Konto up, Deloitte, Knap, Oxygen, Bracom-Head, Hepok, Klix.ba, RSG radio, Antena Sarajevo, BBI Centar, Hayat TV, i scsport.ba.

b40Peugeot Race 2019 – powered by AC Blok
KOMENTARI

KOMENTARI