Sport Centar

Hadžibegić: Apsurdan je prijedlog da se prvenstvo poništi, bordo tim je zasluženo prvi

Selektor Crne Gore Faruk Hadžibegić prokomentarisao je aktuelnu sportsku temu u našoj zemlji, eventualni nastavak sezone Premijer lige BiH.

Hadžibegić: Apsurdan je prijedlog da se prvenstvo poništi, bordo tim je zasluženo prvi

Selektor Crne Gore Faruk Hadžibegić prokomentarisao je aktuelnu sportsku temu u našoj zemlji, eventualni nastavak sezone Premijer lige BiH.

U izjavi za Dnevni avaz proslavljeni bh. fudbaler, koji se trenutno nalazi u Parizu, kaže:

“Ako to nije moguće zbog realnih okolnosti, onda nema druge odluke nego da se po trenutnom plasmanu proglasi prvak i ekipe koje idu u Evropu. Apsurdan je prijedlog da se prvenstvo poništi ako se ne nastavi. Tabela se mora poštovati. Bordo tim je zasluženo prvi”, konstatuje Hadžibegić.

Podsjećamo, Ministarstvo zdravlja RS je naglasilo da se profesionalne lige u manjem entitetu ne mogu održavati prije 1. jula, što je itekako umanjilo šanse za nastavak sezone Premijer lige BiH.

faruk hadzibegicfksarajevo
KOMENTARI

KOMENTARI

Mehmed
Gost

Nek igraju Hadzibegicu. Nikom dat za zele Stolom. Samo teren je mjerilo… I jako ih Nije stid nek se zalazu da se igra… Mogo me Cudi od jednog Saraje. Da neigra I da ostane prvi… M.U.S.V.D.G Forza

the user
Gost

Gledaj, nama je svejedno, igrali ne igrali završićemo na prvom mjestu. Mi ne možemo narediti ni da se igra ni da se ne igra, tako da nam je zanimljivije gledati sa strane, recimo, Selju s jedne i Borac s druge strane. I da im se smijemo 🙂 🙂 🙂

Ganzo
Gost

Za the user

Ihhh da vam se može, zaustavili bi vi cigani ovo prvenstvo da na guz… budete prvi.
Ništa vama nije svejedno, uvjereni ste da vam prekid omogućava odbranu titule jer ste svjesni činjenice da ga nećete odbraniti ukoliko se prvenstvo nastavi.
Prema tome, tu demagogiju, ostavi Sabrini

vjestackatvorevinafks
Gost

Dajte ciganima sa koseva titulu da vise ne kukaju i onako su kroz historiju navikli na ovakve stvari nista cudno od vjestacke tvorevine. bas kao sto je i manji entitet nastao na otimanju i prisvajanju pa tako su i oni nastali nije njima dzaba radovan 10 god radio u klubu

the user
Gost

Jel ti loše, jarane? Smiri se, srce će te opalit. Udahni duboko, popij času vode i reci: Saraj’vo šampion 🙂

Ganzo
Gost

za the user.

Usro.. OSMICA je OSMICA… a Bog zna hooćete li dobiti titulu ove godine 🙂

KradOsim
Gost

Ono nastalo 47me, a pišu 21, ono otelo stočnu pijacu i tribine sa Mdvora, naredalo ruglo i kaže stadion, ono uzelo, prosilo da se napravi skalamerija i kaže to su radnici, ono štimalo, kupovalo, osuđivano, ispadalo u drugu ligu, ono dužno igračima, trenerima, voda struja, nema gdje nisu, ono i dalje prosi, ono se zalaže da se poništi zbog bolesne ljubomore ono je nepismeno, kuburi s padeži, i na kraju ono kaže cigani, lažno nešto bla bla, ono je bolesni mitoman od stočnu pijacu.

the user
Gost

Neka ih jarane, baš ih je lijepo vidjet kako se pate 🙂

Ganzo
Gost
za Krad. Ono nastalo 53 kao fk Torpedo a preimenovaše se u fk Sarajevo, ono nastalo 46 kao šahovski klub Torpedo da bi 53 dekretom UDBE i i prkeo leđa Željinih igrača, formirao se klub FK Torpedo, pa kasnije FK Sarajevo. Ono, u 21-vijeku NEMA SVOJ STADION, plaća kiriju, a za europske utakmice prose od Želje i od Čelika da bi mogli igrati na njihovim stadionima, jer onaj za koji kiriju plaćaju, ne ispunjava uslove i na osnovu toga svega, ono opet za sebe kaže da su “najveći klub”. ONO DOĐE I PIŠE DA smo mi mitomani, a sebi dalo… Čitaj više »
Ganzo
Gost
za krad I još nešto. Ono, onako jadno, bijedno i mlitavo, dođe i ONO nama priča o štimanju, ONO namavpriča o kupovanjima, ONO nama priča o dugovanjima igrača a kad ih je Tan kupio imali samo pakovanje viršli u frižideru i voćni jogurt, ONO nas optužuje da prosimo, da kupujemo, da osuđujemo, itd… E pa PROSIMO; PROSIMO za svoj stadion, koji je najbolji u BIH, bijedo, a vi to zadugo nećete imati, vi svoj nemate, da bi imali, morate kiriju platiti, a o pismenosti da negovorimo … Imate li vi bijedo za šta prositi? A navijači kao na stočnoj pijaci,… Čitaj više »
wpDiscuz